1.95 samlas i en dubbel från Bundesliga och Frankrike. Oddset 1.95 får 3 units.

Spel 1

Melsungen-Fusche Berlin

Fusche har inlett säsongen starkt och år än så länge obesegrade. Mest imponerar 31-31 borta mot Flensburg där man stundtals var 4 bollar upp. Ingen ko på isen att tappa det mot Flensburg borta som är en av säsongen svåraste matcher i ligan. Truppen är stark med Andersson, Vujovic, Holm, Darj mfl. Melsungen är som vanligt ett lag för mitten och säsongens start har inneburit toppar och dalar och laget känns inte tillräckligt samspelar för att skapa trygghet bakåt. Det här är en match som Fusche ska springa hem förutsatt att de trycker som vanligt vad avkast och använder sitt fantastiska kontringsspel.

Speltips 1: Fusche -2.5 mål

Spel 2

Spel 2 hämtas från Frankrike och mötet St Raphael-Nantes. Här går jag för bortaseger då Nantes trupp är bra mycket starkare än hemmalaget. Nantes har imponerat i säsongsstarten både i ligan och i Europaspelet. Segern mot Szeged i CL spelet imponerar och laget är obesegrade i ligan vilket de enligt all logik ska vara även efter detta mötet mot ett formlöst St Raphael som kommer med 2 raka torsk in i den här fighten.

Speltips 2: Nantes seger

Speltips

Fusche -2.5 och Nantes seger ger oss 1.95 hos Betsson och 3 units spelas.

Speltips: Fusche -2.5 & Nantes seger

Odds: 1.95

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga & Franska ligan

Avkast: 14:00 & 17.00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till