En dubbel till 2.39 spelas hos Betsson med 3 units. Häng med på tankarna!

Speltips 1

Minden-Kiel

Minden har haft en tuff start på säsongen och har inlett med 3 förluster. Laget blev ordentligt utspelat av Flensburg i en match som slutade 36-23 och det saknas kraft och nu även självförtroende i laget. Raka motsatsen hos Kiel som har inlett säsongen helt lysande. 3 segrar i ligan och en fin start i Europaspelet när Elverum besegrade med 36-26. Kiels trupp är stark trots att man tappat Sagosen. Spelet kretsade för mycket kring honom förra säsongen och nu är bredden i laget bättre och man är inte beroende av en spelare på samma sätt som tidigare. Kiel ö 31.5 mål i matchen blir mitt första spel i dubbeln. Denna linan har de löst i 5 av 5 tävlingsmatcher i år.

Speltips 2

Göppingen-Magdeburg

Detta är en match Magdeburg ska kunna vinna bekvämt enligt all logik. Trots att Magdeburg ser något rostigare ut än förra säsongen så plockar de poängen och har full pott i ligan på de 3 inledande matcherna. Göppingen med 1 seger och 2 förluster och laget bör bli ett mittenlag i år sett till truppen. Magdeburg har inte torskat borta mot Göppingen sen 2016 och ska inte göra det här heller. Magdeburg -1.5 blir spel 2 till dubbeln.

Speltips: Magdeburg -1.5 & Kiel ö 31.5 mål

Odds: 2.39

Insats: 3 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 14:00 & 16:05

Höga odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till