Vi fortsätter med Champions League och en dubbel som betalar 2.10 hos Betsson. Insatsen hålls fortsatt till 3 då det är omgång 1. De låga linor som Betsson ni skämmer bort oss med kommer vi inte bli bortskämda under resten av säsongen.

Spel 1

Dinamo Bucharest mot Magdeburg och här ska det inte råda några tvivel om att Magdeburg ska plocka poängen. Bukarest är inte på något sätt ett dåligt lag men Magdeburg är flera klasser starkare truppmässigt och det enda som kan vara ett hinder är underskattning. I Dinamo hittar vi Ali Zein och Sorhaindo som är erfarna spelare av den här typen av matcher. Magdeburg som fått en bra start i Bundesliga och med det stjärnspäckade laget med Saugstrup, Magnusson, Kristjansson mfl ska springa ifrån här enligt all logik. Rak 2:a Magdeburg spelas.

Spel 2

Vezprem-PSG och jag vågar påstå att Vezprem har Europas bästa hemmastöd. Det här kommer att bli en sevärd match fylld med tempo! Vailupau, Nenadic, Mahe, Omar, ja listan är lång med världsklasspelare i det ungerska laget! PSG är såklart också ett lag av absolut högsta klass trots att de är försvagade mot tidigare år iom att Mikkel Hansen flyttat hem till Danmark. Även keeperfronten har det skett förändringar där Green och Pallicka konkurrerar om 1:a platsen och båda dessa är starka keepers men det krävs något utöver de vanliga av dessa 2 för att Vezprem ska hållas under 15 mål i 1:a halvlek med en fanatisk publik i ryggen samt deras fina offensiv.

Speltips

Magdeburg seger+Vezprem ö 14.5 mål 1:a halvlek ger oss 2.10 hos Betsson och 3 units spelas.

Speltips: Magdeburg+Vezprem ö 14.5 mål 1:a halvlek.

Odds: 2.10

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 15/9 klockan 18:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till