Champions League premiär och jag spelar en dubbel som betalar 2 gånger pengarna och 3 units spelas hos Betsson.

Kielce-Nantes

Polska giganterna Kielce har revansch att kräva mot Nantes då fransmännen skrällde förra säsongen och slog ut Kielce i 8-delsfinalen. Kielce har en riktigt fin trupp med spelare som Dujshebaev x2, Nahi, Karalek, Tournat och Gebala för att nämna några. Kielce är ett fysiskt starkt lag men har också gott om speed i laget vilket ger dem gott om alternativ offensivt. Nantes är ett lag som alltid är svåra att analysera då de varvar riktigt fina prestationer med riktiga bottennapp. Rivera Folch, Maqueda och Portela är stora stjärnor i truppen.

Speltips 1

Jag ser ett Kielce som gasar från start och med den fina offensiven i laget så väljer jag linan Kielce ö 14.5 mål i 1:a halvlek som första virket till min dubbel.

Szeged-Barcelona

Ungerska Szeged mot fantastiska Barcelona. En riktigt tung match med 2 starka lag. Barcelona är favorit men Szeged med ett fint hemmastöd kommer definitivt bjuda upp till dans. Bombac, Blonz, Stepanic, Tönnessen, Stepanic är några av grabbarna att hålla koll på i det ungerska laget. Barcelona går in med fin form från ligastarten där de som vanligt krossar allt motstånd, Dika Mem, Wanne, Cindric, Fabregas mfl är otroligt skickliga handbollsspelare.

Speltips 2

Barca är som sagt favorit men att Szeged ska hållas på 13 mål i 1:a halvlek ser jag som osannolikt med publiken i ryggen och en fin offensiv. Szeged löste denna lina både borta och hemma senast lagen möttes i CL.

Speltips: Szeged ö 13.5 & Kielce ö 14.5 1:a halvlek.

Odds: 2

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 14/9 klockan 18:45 & 20:45

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till