Vi inleder oktober med en dubbel hos Unibet där 3 units spelas på oddset 2.15. Häng med på tankarna.

Spel 1

Barcelona-Irun

Barca är överlägsna i ligan och trots att man nu möter ligans näst bästa lag truppmässigt så ska de inte ha några problem att städa av Irun. Barcas senaste match i Europa slet inte direkt på truppen då man gick runt på folk i den behagliga segern mot Celje. 38-30 slutade matchen och det var riktigt kul att se Hampus Wanne som var stensäker från sin kant, Wanne gjorde 7 mål i matchen! Dika Mem, Fabregas, Janc mfl är gudomliga spelare och det finns inte mycket som talar för att Barca inte skulle vinna denna fight med minst 6 kassar, detta är något de har löst i 4 av de 5 senaste mötena mot Irun.

Spel 2

PSG-Creteil

Creteil läcker bakåt och nu ställs man inför säsongens tuffaste match. PSG kommer från en fin seger borta mot Magdeburg i CL i veckan och förlusten mot Toulouse är om inte glömd så förlåten efter den fina segern i Tyskland. Förlusten i ligan mot Toulouse är med stor sannolikhet något Creteil får betala för här då det bör komma ett löjligt taggat hemmalag ut på banan för den här fighten. En kräsen hemmapublik kommer kräva en ordentlig inställning här och med tanke på hur Creteil sett ut försvarsmässigt med 38,36 och 39 kassar i eget mål de 3 första så ska PSG lattja hem detta med minst 7 mål.

Speltips: Barca -5.5 & PSG -6.5

Odds: 2.15

Insats: 3 units

Avkast: 16:15 & 19:00

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till