Dags att återigen ta oss an Svenska Handbollsligan och mötet mellan GUIF-Alingsås. 2 lag där statusen i lagen skiljer sig åt ordentligt! Häng med på tankarna som gör att 4 units placeras hos Betsson.

GUIF

GUIF har det tufft just nu och är placerade på negativ kvalplats. Formen är inget att stoltsera med och trots att laget tog en viktig poäng hemma senast mot Sävehof så är det något som inte riktigt stämmer för laget. GUIF är trots att man har skytteligaledaren Eric Johansson i laget för tok för svaga i offensiven. Johansson med sina fina 110 mål än så länge är en fantastisk spelare men att laget litar så mycket på honom är farligt. 382 gjorda mål framåt och Johansson har stått för 110 av dem, ni förstår dilemmat GUIF har va? GUIF är ett av ligans målsnålaste lag framåt, defensiven är okej men inte mer än så. De båda målvakterna Lucau och Hildenborg ligger på låga 28 i räddningsprocent och de utsätts för många avslut emot sig pga ett slappt försvar. GUIF:s matcher snittar 53.5 mål/match och på hemmaplan är snittet 52.75 mål/match.

Alingsås

Strul i GUIF men i Alingsås är det raka motsatsen. Serieledare och ett spel där det mesta funkar smärtfritt för tillfället. Offensiven är otroligt fin med spelare som Andreas Lang och Samuel Lindberg som båda är topp 10 i skytteligatabellen. De servas av Felix Claar som har en otroligt speluppfattning och är 3:a i assistligan. Vi har mer att se av kraftpaketet William Andersson Moberg som sakta men säkert börjar hitta tillbaka till formen han visade upp i fjol. Formen hos Alingsås är fantastisk och man har 9 matcher utan förlust liga och europaspel inräknat. Alingsås matcher snittar 53.75 mål/match och på bortaplan är snittet höga 56 mål/match. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag ser en öppen matchbild framför mig och trots att Alingsås lär gå hårt åt Johansson så lär han mäkta med 7-8 mål, detta ihop med Alingsås otroligt fina offensiv så är linan över 52.5 mål i matchen perfekt för mina tankar. 4 units är placerat hos Betsson. Fler argument följer.

✅ Eric Johansson i GUIF är en av ligans målfarligaste spelare.

✅ Alingsås har fint flow i offensiven och matcherna snittar 53.75 mål/match.
✅ Alingsås matcher på bortaplan snittar 56 mål/match.

✅ GUIF:s matcher snittar 53.5 mål/match.

✅ GUIF:s hemmamatcher snittar 52.75 mål/match.

✅ Linan har passerats i 4 av de 5 senaste mötena mellan lagen.

❌ Får Alingsås stopp på Johansson så blir det målsnålt för GUIF.

Speltips: Över 52.5 mål i matchen

Odds: 1.72

Spelbolag: Betsson

Insats: 4 units

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 9/12 19:00

Hugg 100% upp till 1000:- här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till