Ålborg som visat fin form i Champions League tar sig an Skjern och min tanke är i min bok värd 5 units till oddset 1.67 hos 888sport. Matchen kommer att spelas inför tomma läktare efter Danmarks beslut om att stora evenemang ska spelas utan publik som en säkerhetsåtgärd för Corona viruset.

Ålborg

Ålborg högst upp i tabellen har än så länge gjort en riktigt fin säsong både i ligan och i Europaspelet. Oddset på att Ålborg skulle sluta före mäktiga Flensburg i CL spelet var högt, riktigt högt. En riktigt fin prestation av Ålborg som nu har kvalificerat sig för åttondelsfinal där man nu får Porto som motståndare, ett lag man mycket väl ska kunna hota. I ligaspelet så har man säkrat spel i vinnarrundan och med stor sannolikhet så är det Ålborg och GOG som är lagen som fightas om guldet. Truppen är stark och laget drivs framåt av landslagsmannen Henrik Jensen Möllgard som är en spelare som med sin fysik är mycket svår att få kontroll över. Fin kvalitet har vi också i Barthold, Smarrarson, Christiansen och Strandgaard. I mål har vi Brunsborg som bara är 19 år men står för ett otroligt moget målvaktsspel och med uppbackningen han har av ett tight försvar gör att Ålborg är det denfensivt starkaste laget i ligan. På hemmaplan i år har man varit ruskigt starka och bara tappat 1 poäng på 10 matcher. 5 senaste matcher följer.

Skjern

Skjern är idag 5:a i tabellen och kommer också att spela i vinnarrundan. Med 3 matcher kvar för Skjerns del så finns det en möjlighet att klättra i tabellen men det är framförallt i de 2 sista matcherna de ska och bör ta poäng. I dagens fight ligger ingen förväntan på att de ska åka hem med poäng. Skjern är ligans 3:e bästa bortalag med 13 poäng på 11 matcher. Jesper Konradsson, Anders Eggert, Robin Haug och Bjarte Myrhol kommer få slita ordentligt hårt för att Skjern ska kunna hota idag. Precis som Ålborg så har Skjern en tight defensiv och är i skrivande stund ligans 5:e bästa lag defensivt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Det är inte särskilt ofta jag publicerar spel med odds under 1.70 men känner att det finns fint spelvärde här till oddset 1.67 och väljer att investera 5 units hos 888sport på Ålborg seger. Detta har de löst i de 3 senaste hemmamötena mot Skjern.

✅ Ålborg är truppmässigt bra mycket starkare än Skjern.

✅ Ålborgs defensiv är otroligt stark.

✅ Ålborg behöver hålla stjärnorna igång inför CL mötet med Porto.
✅ Ålborg har bara tappat 1 poäng på hemmaplan den här säsongen.

❌ Hur påverkar tomma läktare matchen och tändningen hos hemmalaget?

Speltips: Ålborg

Odds: 1.67

Insats: 5 units

Spelbolag: 888sport

Liga: Danska Handbollsligan

Avkast: 7/3 klockan 16:10

100:- ger dig 600:- att spela för här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till