Då har det blivit dags att starta rull 1 på snöbollen hos 888sport. Vi tar oss till Alingsås där vi erbjuds ett formstarkt hemmalag mot en spännande nykomling! Häng med!

Alingsås

Alingås inledde säsongen med grus i maskineriet och de fick inte alls spelet att stämma! Sakta men säkert så jobbade man sig in i formen de nu besitter. Man leder nu serien och lugn och ro råder i truppen och i senaste matchen mot Sävehof fick vi se prov på otroligt fina prestationer! Matchen mot Sävehof var en ren och skär uppvisning av framförallt Andreas Lang. Han var ostoppbar för stackars Sävehof och han slutade på hela 10 mål i matchen som Alingsås vann med 35-30. Benjamin Helander, Samuel Lindberg och Felix Claar är också spelare att nämna som gjorde en riktigt fin insats i den matchen. Alingsås har nu 7 raka matcher utan förlust liga och europaspel inkluderat. Full pott på de 5 senaste ligamatcherna där man snittar 30.4 gjorda mål/match. Alingsås förlitar sig mycket på Felix Claar och hans fantastiska spelförståelse och passningspel. Claar är i skrivande stund 3:a i assistligan. Vi kan och ska förvänta oss mer av William Andersson Moberg som är ett krutpaket vars form sakta men säkert är på uppgång, när han är på humör så är han extremt svårstoppad med sin låga tyngdpunkt och slit utöver det vanliga. Alingsås snitt gjorda mål/match än så länge den här säsongen är 28.35 och det dras ner av ett par målsnåla fighter mot LUGI, Skövde och Malmö. Fem senaste matcher följer.


Hallby

En nykomling med enormt mycket spring i benen. Hallby spelar en snabb offensiv handboll. Problemet för laget är att de inte har kompetensen att hantera sin taktik på den här nivån. Offensivt kör man på som ett slutspelslag och gör mycket mål. Defensiven strular dock något enormt och den gör att man just nu befinner sig på negativ kvalplats. Hallby har släppt in 408 mål än så länge och är med det ligans näst sämsta lag defensivt. Man snittar 29.14 insläppta mål/match och ska man hålla sig kvar i högsta ligan behöver detta blödande såret plåstras om snabbt. Landin i målet har låga räddningsprocenten 28 vilket inte bara han kan belastas för. Hallby väger på tok för lätt i kampen om 6 meter och släpper till allt för enkla avslut. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Med ett Alingsås i fin form och mot ett läckande Hallby försvar så blev valet idag enkelt. Snöbollens första rull blir linan Alingsås över 30.5 mål till oddset 1.76 hos 888sport Argument följer.

✅ Hallbys försvar håller inte mot motstånd av denna kvalitet.

✅ Alingsås har otroligt fina avslutare i Hellander och Lang.

✅ Felix Claar kommer i denna fight låsa upp lås för sina lagkamrater med sitt skickliga passningsspel.

✅ 28 i räddningsprocent på Hallbys keeper.

✅ Alingsås gjorde 30 mål i bortamötet mot Hallby.

❌ Överlägsenhet som övergår i lojhet.

Speltips: Alingsås över 30.5 mål

Odds: 1.76

Insats: 2 units

Spelbolag: 888sport

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 29/11 klockan 19:00

Hugg bonusen hos 888sport här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till