Vi tar oss till Berlin och möte 2 i EHF kvalet mellan Fuchse Berlin och Malmö. En match där den stora kvalitetsskillnaden på trupperna gör att 5 units investeras hos Betsson. Häng med på tankarna!

Berlin

Placerade på 5:e plats i en av världens tuffaste ligor. I Bundesliga tar sig Berlin an lag som Flensburg, Kiel, Rhein Neckar mfl. Detta gör man denna säsong med bravur och kommer in till denna match med positiv energi efter en vansinnigt snygg bortaseger mot starka Magdeburg i förra omgången av Bundesliga. Den segern gör nu att Berlin innehar den sista slutspelsplatsen och har storlag som Rhein Neckar och Magdeburg bakom sig. På hemmaplan i ligan i år är Berlin Bundesligas 7:e starkaste lag och snittar 28.33 gjorda mål/match. Berlin har en stark offensiv i spelare som Hans Lindberg, Jacob Holm och Michael Muller. Försvaret är lågt och tight och de försöker allt som oftast pressa motståndarna in i mitten där de gör det oerhört trångt för möjligheter till avslut. I mål har vi 2 kompetenta keepers i Heinevetter och Milosavlej. Fem senaste matcher följer.

Malmö

Skåningarna är minst sagt stabila i år. Innan match 1 mot Berlin så hade man 12 raka matcher utan förlust och det är harmoni i truppen. Att Malmö är med och slåss hela vägen i Handbollsligan är det ingen som betvivlar. I Europa höjs dock svårighetsgraden och det var tydligt i match 1. Malmö blev helt enkelt ifrånsprungna och stressades till pressade avslut som plockades enkelt av Berlins keepers. Detta är klubbens största utmaning någonsin och för att klubben ska få fortsätta sitt europaäventyr krävs det att Blickhammar, Hampus Olsson, Berentsen mfl gör karriärens bästa insats. Malmö MÅSTE framåt i denna fight och det kommer att öppna upp möjligheter för mängder med kontringar för Berlin. Inställningen är att man kommer gå för det och ge det en ärlig chans och det är verkligen något som gynnar dagens spel. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Kvaliteten på trupperna är enorm. Matchen i Malmö där bortalaget vann med 34-27 gav oss tydliga indikationer vilken skillnad det är på Handbollsligan och Bundesliga. 5 units på hemmalaget över 31.5 mål spelas hos Betsson och argument följer nedan.

✅ Fucshe gör 34 mål på bortaplan mot Malmö.

✅ Enorm kvalitetsskillnad på trupperna.

✅ Malmö måste gå framåt för att ta igen ett 7 målunderläge vilket kommer att öppna för snabba kontringar för Berlin.

✅ Offensiven i Fucshe är sylvass.

❌ Kommer målen för enkelt för Berlin i början kan Malmö falla ihop och Berlin ta långa anfall vilket spiller tid för spelet.

Speltips: Fucshe över 31.5 mål

Odds: 1.86

Spelbolag: Betsson

Insats: 5 units

Liga: EHF Cup

Avkast: 24/11 16:00

Hämta 100% bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till