Fin tisdag med 2 spel som hittade hem varav ett var ett härligt Maxbet. Nu tar vi oss till Kristianstad och mötet mellan Kristianstad och Varberg där jag väljer att ta ställning baserat på vad jag fick se av Kristianstad förra omgången. Häng med på tankarna där 3 units åker in hos Betsson.

Kristianstad

Kristianstad har verkligen blandat och gett den här säsongen. Främst har det faktiskt varit besvikelser och kanske är det pressen att leverera i både ligan och Champions League som har gjort detta. Konsekvensen av detta är iallafall att Kristianstad varken lyckats i Champions League eller ligan än så länge. Kristianstad är i skrivande stund placerade på 5:e plats i tabellen och det finns bra mycket mer att hämta hos den kompetenta truppen. I förra omgången fick vi minst sagt se prov på vad laget kan. Kristianstad fullkomligt kör över Redbergslid i Scandinavium i en match där slutsiffrorna skrevs till 39-22. En urladdning deluxe och det är den prestationen jag bygger mitt spel på trots tidigare prestationer. Laget har en målskillnad på 298-168 på 11 matcher och det enda som imponerar med det är defensiven där man är laget som har släppt in minst antal mål. Framåt är snittet 27.09 gjorda mål/match och Kristianstad har verkligen inte skämt bort hemmapubliken med målskyttet. Snittet är låga 24.16 gjorda mål/hemmamatch. Offensivt så har laget mycket mer att hämta av både Valter Chrintz och Einarsson. Båda dessa gör en riktigt fin insats senast mot Redbergslid. Fem senaste matcher följer:

Matchrapport från matchen i Scandinavium finns här

Varberg

Stackars Varberg! Nu sist i tabellen och handbollen de visar upp håller definitivt inte på denna nivån. 5 raka förluster och i bottenmötet i förra omgången mot Helsingborg viker man ner sig återigen. Förlust med hela 31-23. Varberg är med sin målskillnad på 306-383 det sämsta laget i ligan defensivt. Snittet insläppta mål/match är 29.46 och på bortaplan är snittet 29. När de idag får möta pånyttfödda skyttar i Kristianstad så lär försvaret och keeper få jobba ordentligt. Fem senaste matcher för Varberg följer:

Speltips

Trots Kristianstads låga målproduktion på hemmaplan än så länge så har laget en behaglig och tacksam motståndare idag där de kan bygga vidare på den fina prestationen de visade upp i Göteborg senast. Potenial att göra minst 34-36 bollar finns i truppen. Jag väljer dock linan över 30.5 mål av Kristianstad till oddset 1.71 hos Betsson. Argument följer.

✅ Varberg har ligans sämsta defensiv.

✅ Kristianstad visade verkligen vilken offensiv laget besitter i senaste omgången.

✅ Kristianstad kan mer eller mindre fokusera fullt ut på Handbollsligan.

✅ Det är dags att visa den kräsna och trogna hemmapubliken att laget är att räkna med på allvar också i år.

✅ Det usla hemmasnittet än så länge i år beror på en riktigt dålig insats hemma mot Skövde där man bara lyckas göra 18 mål.

✅ Första mötet mellan lagen vann skåningarna med 36-28.

❌ Grusar maskineriet första 15 så finns risk att spelarna börjar hänga med huvudet.

Speltips Kristianstad över 30.5 mål

Odds: 1.71

Insats: 3 units

Spelbolag: Betsson

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 20/11 19:00

100% upp till 100:- hämtas här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till