Handbollsligan på menyn och ett formstarkt Kristianstad tar sig an Ystads IF. 10 units investeras här hos Betsson! Häng med på tankarna för detta Maxbet!

Kristianstad

Vranjes mannar Kristianstad vaknade till ordentligt då hoppet om fortsatt europaspel var borta. Helt plötsligt vann man både ligamatcher och matcher i CL. För Europa var det försent och fullt fokus ligger nu på att bli svenska mästare. Ingen blir förvånad om Ljubomir Vranjes och Kristianstad står som mästare när vi summerar säsongen. Truppen är löjligt stark sett till kvaliteten på ligan. Offensiven med Valter Chrintz, Gudmundsson, Nyfjäll och Einarsson är kvalitet deluxe! Mellan stolparna har vi Leo Larsson och Kappelin med en räddnings % på 39 respektive 41 än så länge. Kristianstad förlorade senast den 5/11 i den svåra bortamatchen mot Alingsås. Därefter har Kristianstad 9 matcher utan förlust och 7 raka segrar i liga och Europaspelet. Minst sagt imponerande! På hemmaplan har man tagit 14 poäng på 9 spelade matcher. Kristianstad inledde säsongen svagt och hade svårt att hålla fokus på ligaspelet när europamatcherna duggade tätt. Nu ser vi ett helt annat lag i Handbollsligan och senaste fighterna har vi fått se fullt fokus av hela truppen. 5 senaste matcher följer.


Ystads IF

Placerade på 3:e plats med samma poäng inspelade som Kristianstad men med 2 matcher mer spelade. Ystad vände en negativ trend senast då man krossade GUIF hemma med 36-28. Dessförinnan hade man ordentligt grus i maskineriet då man hade 3 raka förluster. Förlust mot Malmö, Alingsås och mot usla Helsingborg. I matchen mot Helsingborg viker man ner sig ordentligt och det är ett poängtapp som ett lag av Ystads kaliber verkligen inte ska bjuda på. Ystad är ett starkt lag där kollektivet tar stort ansvar och spelare som Kim Andersson, Hallbäck, Jim och Hampus Andersson står för offensiv kvalitet och rutin i mängder finns hos Dalibor Doder. I mål har vi Anders Persson som första alternativ och han har än så länge relativt låga 34 i räddningsprocent och det är en av anledningarna att Ystad har släppt in flest mål av topp 5 lagen. Fem senaste matcher följer.


Historik mellan lagen

Dagens spel har hittat hem i 4 av de 5 senaste mötena
Dagens spel har hittat hem i 5 raka matcher på hemmaplan för Kristianstad

Speltips

Jag ser ett Kristianstad som är taggat till max i hemmaborgen där den starka offensiven kommer utmana Anders Persson ordentligt! Seger med minst 2 bollar spelas med 10 units hos Betsson till oddset 1.78. Argument följer nedan.

✅ Kristianstads offensiv är sylvass.

✅ Anders Persson i Ystad har låga 34 i räddningsprocent

✅ Spelet har hittat hem i 4 av de 5 senaste mötena.

✅ Spelet har hittat hem i 5 raka hemmamöten för Kristianstad mot Ystad.

✅ Formen hos Kristianstad är fantastisk

❌ Derby där känslorna kommer sitta utanför tröjan på vissa av spelarna.

Speltips: Kristianstad -1.5

Odds: 1.78

Spelbolag: Betsson

Insats: 10 units

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 16/12 klockan 19:00

Hämta 100% bonus här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till