Skön ✅ senast då Malmö bjöd på en mycket fin handboll mot LUGI och 1.80 hämtades hem. Här tar vi oss an Champions League mötet mellan Barcelona och Ålborg och väljer att tro på att Barcelonas otroligt fina handboll fortsätter visa upp sig! 4 units investeras i mina tankar på Speedybet. Häng med så förklarar jag varför.

Barcelona

Den handboll Barcelona bjuder på den här säsongen är något utöver det vanliga. Laget öser på precis som vanligt och i Champions League kan vi räkna med att få se Barcelona i Final Four när det drar ihop sig! I ligan är allt precis som vanligt, Barcelona är överlägsna sina motståndare. I ligan så är det full pott än så länge med 20 poäng på 10 spelade matcher. Barcelona är också högst upp i tabellen i Champions League spelet. 12 poäng på 7 spelade matcher och förlusten kom borta mot Szeged. Barcelona jagas av PSG som är på samma poäng och kampen om förstaplatsen kommer att avgöras då Barcelona åker till Paris för bortamötet mot PSG. Förstaplatsen vill man ha inte bara för äran utan också för att man kvalificerar sig till 8-delsfinal och slipper spela 16-del som övriga kvalificerade lag får göra. På hemmaplan har Barcelona varit skoningslösa de 3 första matcherna i gruppspelet. 6 poäng och en målskillnad på 114-77. Det ger oss ett snitt på 38 gjorda mål/match och ett snitt på 25.6 insläppta. Då ska vi ha med oss att snittet på insläppta mål höjs genom matchen mot PSG där Barcelona släppte in 32 mål. Övriga 2 hemmamatcher slutade på följande vis, Barcelona-Celje 45-21, Barcelona-Elverum 33-24. Inkluderar vi bortamatcher så är snittet insläppta mål 26.28. I ligan är snittet 24.6 och på hemmaplan 23.6. Truppen i Barcelona består endast av världsstjärnor. Spelare som Fabregas, Palmarsson, Cindric, Gomez, Dika Mem, N’Guessan är bara några av stjärnorna som kommer att vinna matchen åt Barcelona. Fem senaste matcher följer.

Statistik från senaste mötet mellan lagen finns här

Ålborg

Danskarna är placerade på 4:e plats i tabellen och bör mer eller mindre ha säkrat avancemang till 16-dels final. 8 poäng inspelade på 7 matcher och man bjöd faktiskt Barcelona på en fight i hemmamötet även om man på riktigt allvar inte hotade om 2 poäng. Barcelona vann den matchen med 34-30. Hemma mot Flensburg gör Ålborg en fantastisk match och vinner matchen med 31-28. Ålborg är riktigt starka hemma och även om man tagit lika många poäng borta som hemma så är det på hemmaplan man möjligtvis kan sno åt sig poäng av storlagen. Ett exempel på att man inte kan mäta sig med de bästa på resande fot är matchen i Paris som man förlorar med hela 37-24. Målskillnaden för Ålborg än så länge i gruppspelet är 206-206 vilket ger oss ett snitt på 29.42 gjorda samt insläppta mål/match. På bortaplan är målskillnaden 87-89 vilket ger oss snittet 29 gjorda samt 29.66 insläppta. Snittet gjorda mål dras upp ordentligt av en förkrossande seger borta mot Elverum, en match danskarna vann med 34-24. Visst finns det kvalitet i Ålborg och man gjorde 30 mål hemma mot Barcelona. Sebastian Barthold är en sylvass skytt, likaså är Mads Christiansen, Möllgård och Smarason men idag ställs man inför en övermäktig uppgift. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Att Barcelona vinner den här matchen råder det inga som helst tvivel om. Att Ålborg lyckas överträffa Barcelonas snitt vad det gäller insläppta mål på hemmaplan med 1,5 ser jag som högst osannolikt och investerar 4 units hos Speedybet. Argument följer nedan.

✅ Barcelona är ett av världens bästa lag offensivt samt defensivt.

✅ Barcelonas snitt på insläppta mål i CL är 26.28 mål/match.

✅ Barcelonas snitt på insläppta mål på hemmaplan i CL är 25.6 och detta snitt dras upp av 32 insläppta mot PSG.

✅ Barcelona har inte råd att fjanta bort något i denna match då kampen om gruppsegern lever.

✅ Ålborgs snitt gjorda mål/bortaplan är högt endast för att de gjorde 34 borta mot Elverum.

❌ Allt som oftast otroligt högt tempo i Barcelonas matcher och de går alltid på snabba avslut. Fuskar de defensivt så kommer Ålborg få gott om chanser.

Speltips: Ålborg under 27.5 mål

Odds: 1.71

Insats: 4 units

Spelbolag: Speedybet

Liga: Champions League

Avkast: 16/11 klockan 20:00

Hämta 100% upp till 2000:- här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till