Alingsås var på menyn i senaste reken här på hemsidan och den jobbades hem utan hög puls då det bjöds på ett galet målkalas mot GUIF. I denna fight står Redbergslid för motståndet och så jag förutspår matchbilden så placerar jag 4 units på mina tankar hos Bet365. Häng med på tankarna!

Alingsås

Alingsås besitter en helt vansinnigt fin form för tillfället och är i serieledning. Det mesta går lagets väg för tillfället och i senaste omgången borta mot GUIF har man en lekstuga utan dess like! Alingsås vinner den matchen med smått fantastiska 39-24. En match som bjöd på mängder av delikatesser och där Alingsås trollgubbe Samuel Lindberg hade lekstuga. Alingsås har nu 10 raka matcher utan förlust och mycket beror på att framförallt Lindberg och Andreas Lang har hittat en superb form. De är 6:a respektive 10 i skytteligan. Spelgeniet Felix Claar som serverar dessa herrar om och om igen är nu 2:a i assistligan. Att keepern Niklas Kraft nu har en räddningsprocent på 38 bidrar såklart mycket till denna framgång. Alingsås är otroligt starka framåt och snittar 29.23 gjorda mål/match. Fem senaste matcher följer.

Redbergslid

Göteborgarna kan tyckas ha vänt den negativa trenden efter 5 inspelade poäng på de 3 senaste matcherna. Jag väljer dock att se på det på ett annat sätt trots inspelade poäng. Seger mot Önnered ska de bara lösa, oavgjort mot ett slitet Sävehof samt seger mot usla Hallby skrämmer inte mig nu när svårighetsgraden på motståndare höjs ordentligt. Redbergslid är för tillfället utanför slutspelsplats då man har parkerat på 9:e plats i tabellen. 471 insläppta mål än så länge ger oss ett snitt på 27.7 insläppta mål/match. Zetterlund i mål utsätts för enormt mycket avslut av ett försvar man kan önska mer av. Zetterlunds räddningsprocent är 34 än så länge och detta är mycket tack vare ett försvar som inte är tillräckligt samspelt. Förra året var laget bortskämda med ligans bästa målvakt Tobias Thulin som hjälpte RIK in i slutspel. I år kan det bli riktigt tufft. 5 senaste matcher följer.

Speltips

Frid och fröjd i Alingsås och i matchen mot GUIF så stämde precis allt offensivt. Jag har svårt att se att det skulle falla på några dagar och att man inte klarar att överträffa sitt snitt på gjorda mål med 1 i den här fighten och då passar oddset 1.95 på Alingsås över 29.5 mål mina tankar perfekt. 3 units spelas hos Bet365.

✅ Alingsås offensiv är fantastisk för tillfället.

✅ Med största sannolikhet kommer Ysander i RIK dra på sig minst 2 utvisningar i matchen när han ska hantera William Andersson Moberg som kommer med fart. Rött kort ligger nära till hands.

✅ Alingsås snitt gjorda mål är 29.23 än så länge den är säsongen.

✅ Zetterlund i RIK:s mål har ”bara” 34 i räddningsprocent.
❌ Om Ysander går hårt åt firma A Moberg, Lang, Lindberg och Claar till en början så kan de tappa fokus och bli griniga istället för att fokusera på att ösa in mål.

Speltips: Alingsås över 29.5 mål

Odds: 1.95

Insats: 3 units

Spelbolag: Bet365

Liga: Svenska Handbollsligan

Avkast: 19:00 12/12

Hugg upp till 1000:- i spelkrediter här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till