Matchen:

Söndagens speltips kommer från Allsvenskan och det är tabell 4an Hammarby som tar emot nykomlingen Värnamo som vi hittar på en 13e plats efter 15st spelade omgångar.
Hammarby kommer till start med en riktigt stark form och har 3st raka 3-0 segrar mot Gbg, Elfsborg och senast Varberg på bortaplan.
Värnamo har betydligt svagare form och endast tagit 1p på de sista 5 omgångarna och på bortaplan har man 3st raka förluster och inte gjort något mål framåt ens.
Självklart ska Hammarby vara klara favoriter och jag tycker det luktar storseger här. Det finns massor av roliga spelalternativ i matchen som ”Asian -1.5” till 1.94x eller ”Hammarby målar i båda” hl till 1.99x eller ”Ludwigsson målskytt” till 2.02x.
Jag tror Hammarby kommer rivstarta denna match i fullt tempo och tar en tidig ledning så jag väljer ett specialspel på Nordicbet till lite högre odds.

Spel: Hammarby leder efter tid 29:59.
Odds: 2.30x
Insats: 5/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Allsvenskan
Bonus: 500kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 500kr i bonus.

Klicka här för att komma till de andra tillgängliga bonusarna med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till