Vi fortsätter med Bundesliga och Westfalen mot Rhein Neckar där mina tankar betalar 1.70.

Westfalen

Westfalen blåste oss i premiären när de spelade mot Magdeburg borta och jag har svårt att se att de gör det igen. 16 mål insläppta i första halvlek där vårt spel var över 17.5. Anledningen till att de lyckades hålla Magdeburg på 16 var ett galet målvaktsspel genom en keeper i trans. Trots att Magdeburg bara gjorde 4 mål på 14 minuter så släppte Westfalen alltså 16 kassar i första halvlek. Westfalen kommer få det riktigt svårt i år. De har inte heller fått en direkt enkel start med först mästarna på bortaplan och hemmapremiär mot Rhein Neckar!

Rhein Neckar

Rhein Neckar öste på i premiären och krossade Melsungen på hemmaplan med 36-25, 18 mål gjorda i båda halvlekarna. Rhein Neckar bjöd på fart och effektivitet och kanske kommer de vara mindre ojämna den här säsongen. Förra säsongen varvade de topprestationer med usla insatser. Truppen är stark med Kolbacher, Groetzki, Uwe, Jaganjac och Lagergren. I mål hoppas vi återigen få se Appelgren.

Speltips

Jag har svårt att se att Westfalens keeper kan ha i närheten av en sådan insats han hade i premiären och väljer därmed Rhein Neckar ö 15.5 mål i 1:a halvlek till oddset 1.70 hos Bet365. 4 units spelas.

✅ Enorm klasskillnad på trupperna.

✅ Mycket fin insats av Rhein Neckar i premiären med full fart framåt.

✅ Att Westfalen höll Magdeburg på 16 i premiären var inte en laginsats utan keeperns förtjänst.

✅ Unga spelare som Benjamin Helander som exempel har kommit in fint i truppen hos Rhein Neckar.

❌ RNL var Bundesligas mest ojämna lag förra säsongen.

Speltips: Rhein Neckar ö 15.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.70

Insats: 4 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 8/9 klockan 19:05

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till