Allsvenskan och 2 lag som kommer från 2 helt olika upplevelser i förra omgången. Jag väljer att spela totalt 10 units fördelat på 2 spel hos Unibet. Odds 2.10 och 1.87.

Halmstad

Halmstad kommer från en total kollaps i mötet från Elfsborg. Hallänningarna tar ledningen med 1-0 och har med sig det in i paus. Därefter börjar fallet och på 8 minuter släpper man in 4 mål och matchen är då givetvis förlorad. Matchen slutar 6-1 och oj vad dåliga Halmstad var. Nu är Halmstad på 12:e plats i tabellen och det är enligt all logik i den regionen de ska befinna sig tabellmässigt. 2 fina skalpar på hemmaplan då man besegrat både Gnaget och Djurgården och det var överraskande poäng helt klart men nu när det är dags att studsa tillbaka från kollapsen mot Elfsborg så står ett Häcken i kalasform! Tveksamt om de studsar tillbaka denna omgång!

Häcken

Häcken imponerar igen. Underläge med 0-1 vända till en otroligt fin seger med 4-1 hemma på Bravida och andra halvlek var skolbokexempel på hur man rullar upp ett försvar. Häcken besitter allt, de gör mål på fasta situationer, kontringar, skott utifrån. Har vi otur så har Malmö och Häcken hängt av de andra lagen någongång lagom till midsommar. Förlust hemma mot Kalmar känns som en engångsföreteelse och flera spelare är i mycket fin form. Traore, Larsen och Ryygard är otroligt jobbiga att möta och de hittar varandra otroligt fint.

Speltips

Jag har extremt svårt att se att Häcken tappar poäng här och väljer att spela 5 units på -1 Asian till oddset 2.10, insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål. Jag ”bygger” också ett spel med Häcken ö 1.5 mål samt Häcken seger till oddset 1.87. 5 units även där.

✅ Mycket fin form hos Häcken och segern mot Djurgården imponerar verkligen!

✅ Total kollaps för Halmstad mot Elfsborg!

✅ Häcken är sylvassa när de kommer med fart med Larsen som bryter snett inåt eller Traore i djupled.

✅ Häcken spelar anfallsinriktat oavsett om de leder med 2 bollar i matchen.

❌ HBK behöver verkligen studsa tillbaka efter tennissiffrorna mot Elfsborg och kommer Häcken in med underskattning?

Speltips: Häcken -1 Asian och byggspel Häcken ö 1.5 mål & Häcken seger.

Odds: 2.10

Insats: 5 units på respektive spel

Liga: Allsvenskan

Avspark: 7/5 klockan 17:30

Högst odds Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till