Handbollsligan blir fredagsmyset och mötet Hallby-Ystad får 4 units till ett odds på 1.78 hos Bet365.

Hallby

Hallby är 8:a i tabellen och har den sista slutspelsplatsen i sitt grepp, de jagas framförallt av GUIF som åker på stryk idag. Seger för Hallby här gör att de skulle klättra förbi både Skövde och Aranäs i tabellen. Hallby kommer från förlust senast mot Kristianstad vilket inte var en överraskning men matcherna dessförinnan har man inte bjudit på särskilt mycket positivt det senaste, 3 poäng på 5 senaste är inte bra i jakten på att säkra slutspelsplats. Hallby vill och försöker spela en snabb handboll men tekniken är inte där och sviktar ofta. Fem senaste matcher följer.

Ystad

Om formen hos Hallby varit svajig så är det tvärtom hos Ystad. Formstarkaste laget i ligan för tillfället med full pott senaste 5 spelade. Det är imponerande att Ystad har såpass högt fokus i ligan då de även spelar i europa med framgång. En av anledningarna till Ystads fina säsong än så länge är att bredden i truppen är riktigt stark och målskyttet fördelas genom hela laget! Ystad är 3:a i tabellen och har absolut en chans att klättra innan grundserien är färdigspelad. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Ystads trupp är mil starkare än Hallbys och lägg därtill skåningarnas fina form! Detta gör att 4 units spelas på Ystad -1.5 till oddset 1.78 hos Bet365.

✅ Ystad är ligans formstarkaste lag för tillfället.

✅ Bredden i skåningarnas lag är något som sticker ut positivt i ligan.

✅ Fördel Ystad som har 3 raka segrar mkot Hallby.

✅ Hallby har tagit 11 poäng på 11 hemmafighter men har haft tufft mot lagen i övre regionen av tabellen.

❌ Ystads form måste vända någongång.

Speltips: Ystad -1.5

Odds: 1.78

Insats: 4 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 3/3 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till