Årets sista rek utspelar sig i Jönköping och mötet Hallby-Redbergslid serverar ett odds på 1.85 hos Bet365 där 4 units spelas. Häng med på tankarna!

Hallby

Hallby placerade på en 9:e plats i tabellen i skrivande stund är ett lag som minst sagt blandar och ger. Hallby försöker spela en handboll som enligt mig är för komplicerad baserad på kvaliteten på truppen. När laget tappade Olle Ek så försvann en kreativ spelare som stod för både mål och assist. Förvisso så visar Hampus Dahlgren en riktigt fin form och är 4:a i skytteligan. I den här fighten så ställs Dahlgren mot ett motstånd med kvalitet där siktet verkligen behöver vara inställt till 110%. Hallby är ligans näst sämsta hemmalag och snittar 27.71 gjorda mål/hemmamatch. Fem senaste matcher följer.

Redbergslid

De vita eleganterna från Göteborg är sist i tabellen och har inte haft en rolig säsong kan man säga. Långsamt spel och allt går emot. Redbergslid vinner inte särskilt överraskande hemma mot Malmö senast med fina 27-24 vilket var en skalp laget verkligen behövde! Hur kom då detta sig? Jo, svaret stavas Andreas Pallicka! Pallicka som lämnade Rhein Neckar Löwen med kort varsel är åter i Göteborg och spelar säsongen ut med Redbergslid innan nytt proffsäventyr tar vid i PSG! Vi pratar alltså om en målvakt som normalt sätt möter spelare som Sander Sagosen, Hampus Wanne, Golla, Gottfridsson mfl som nu ställs mot spelare som Hampus Dahlgren. Håller han då så hög kvalitet är frågan? 48 i räddningsprocent mot Malmö i comebacken och siffran var som högst uppe i 65% säger det mesta! Pallicka räddade alltså nästan varannat skott från Malmö och då ska vi ha med oss att Malmö är ett bra mycket starkare lag än Hallby. 18 frilägen samt 2 straffar var några av räddningarna Pallicka stod för och han är egentligen enda anledningen till dagens spel. Hallby är inte av en kvalitet att stänka in 29 kassar bakom Pallicka. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Som ni säkert har förstått redan så blir det återigen ett underspel och linan Hallby under 28.5 mål spelas med 4 units till oddset 1.85 hos Bet365.

✅ Hallby snittar 27.71 gjorda mål/hemmamatch.

✅ Andreas Pallicka visade verkligen vilken klasskillnad det är på att vara fullblodsproffs jämfört med att spela i Handbollligan.

✅ Självklart höjer sig resten av Redbergslids dåliga trupp med en gigant och trygg målvakt bakom sig.

❌ Utan Pallicka så är Redbergslid ett riktigt dåligt handbollslag.

Speltips: Hallby under 28.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 30/12 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Hämta bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till