Allsvenskan och omgång 3. Spelet hämtas från Bravida Arena och oddset 2.15 får 5 units hos Betsson. Än så länge bara spelbart hos Unibet och Betsson.

Häcken

Svenska Mästarna har börjat säsongen positivt. Kommer med en seger mot Bajen från omgång 2 där slutsiffrorna skrevs till 3-1. Matchen var mer eller mindre punkterad redan efter första halvlek där Traore gjort hattrick. 1-0 kommer folk sent att glömma då det är en bjudning/misstag som man ytterst sällan ser av Bajens keeper. Övriga 2 mål är upprullningar av försvar enligt skolboken. Häcken är smarta, de spelar en rapp offensiv fotboll efter marken och på konstgräset hemma är de ruggigt starka. De slutar heller aldrig att anfalla utan kör på i 90+ tillägg. I premiären slår man Elfsborg borta med 2-0.

Kalmar

Kalmar inleder med förlust borta mot Malmö. I omgång 2 slår man Blåvitt hemma efter en stabil insats där man har full kontroll på matchen. 1-0 kommer efter att man har rullat upp Blåvitts försvar och placerar in 1-0. 2-0 kommer på övertid men trots det så var poängen aldrig hotade. Ett stabilt försvar och mittfält som gör det tight för motståndarna var Kalmars signum förra säsongen och det verkar vara så även den här säsongen. Det är ingen rolig fotboll att kika på men effektiv definitivt.

Speltips

Häcken har redan fått upp farten och det kommer att gå undan även här. Kalmars mittfält och försvar kommer att få slita ordentligt. Häcken -1 Asian spelas till oddset 2.15. Insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål.

✅ Häckens speed och rörliga anfallsspel kommer sätta Kalmars mittfält och försvar under hög press.

✅ Bra start på säsongen både för Sadiq 2 mål och Traore 3 mål.

✅ Häcken kommer driva upp tempot på kanterna och i djupled och där är Kalmar sårbara.

✅ Endast positiva vindar hos Häcken.

✅ Häcken slutar inte att anfalla trots ledning i matcherna.

❌ Poängtapp kommer alltid någongång under säsongen. Är det nu?

Speltips: Häcken -1 Asian

Odds: 2.15

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 15/4 klockan 17:30

Högst odds:Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till