Hockeyallsvenskan blir fokuset under söndagen. Serieledarna Björklöven tar emot 9:e-placerade Kristianstads IK. Skiljer 22 poäng mellan lagen så det råder absolut ingen tvekan på att det är klasskillnad på lagen. Man möttes i början av oktober i Kristianstad och då vann hemmalaget med 2-1, men nu tror jag det blir andra bullar. På hemmaplan har Björklöven vunnit 9 matcher och bara förlorat 2. Kristianstad har vunnit 4 och förlorat 7 matcher på bortaplan. Desto sämre facit.

Här tror jag på hemmalaget som vill ha revansch efter förra mötet lagen emellan. Löven har nu 5 raka segrar och magkänslan säger mig att hemmalaget utökar sin vinststreak under söndagen. I 6 av 11 hemmamatcher så här långt så har man vunnit med minst 2 mål. Så jag tänkte mig på ett handicap-spel här. Björklöven -1.5 (vinna matchen med minst 2 mål) liras till oddset 1.90 hos Bet365. Lägger 6 units.

IF Björklöven:

Serieledarna har hittills gått fram som en ångvält i Hockeyallsvenskan. Hela 15 av 22 matcher har man gått vinnande ur och det är riktigt strongt! 50 poäng har man dragit in och med den fantastiska målskillnaden 74-34. Man är just nu ett av de starkaste hemmalagen i serien och i söndagens drabbning mot Kristianstad så går man in som solklara favoriter.

Kristianstads IK:

Placeras just nu på en 9:e-plats i tabellen med målskillnaden 55-63 och med 28 poäng inkasserade. Kristianstad har nu 4 raka förluster och man blandar och ger väldigt mycket. Blandar fina insatser med rent ut sagt bedrövliga. Jagar nu en seger för att bryta den tunga förlusttrenden men motståndet kunde varit lättare för att uttrycka mig milt.

Lagens form 5 senaste:

För- och nackdelar:

✅ Björklöven är både ett av seriens bästa lag och hemmalag.
✅ Löven har 9 hemmasegrar och endast 2 förluster.
✅ Hemmalaget har nu vunnit 5 raka matcher.
✅ Kristianstad har 4 raka förluster och är ur form.
❌ Löven förlorade (1-2) första inbördesmötet i Kristianstad i början av oktober och visst finns det en chans att man åter igen kan hamna i fällan.

Speltips: Björklöven -1.5 (vinna matchen med minst 2 mål)
Odds: 1.90
Spelstopp: 15:00
Spelbolag: Bet365.
Liga: Hockeyallsvenskan
Insats: 6/10 Units

Klicka här för att ta Bet365’s spelkrediter på 1000 kr.


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till