Under onsdagen riktar vi blickarna mot ett högintressant möte i Hockeyallsvenskan mellan tabelltvåan Modo Hockey och trean BIK Karlskoga. Här luktar det mål, mål, mål då seriens två målgladaste lag drabbar samman. I 14 av Modo’s 20 senaste matcher har det nämligen blivit 6 eller fler mål. Samtidigt som det blivit minst 6 mål i 15 av BIK Karlskoga’s 20 senaste. Bägge lagen är alltså allt som oftast inblandade i målrika tillställningar och jag tror inte att det blir något undantag här. Två offensiver som verkligen levererat så här långt in på säsongen och dessutom två defensiver som släpper in en del mål mellan varven. I 3 av de 5 senaste inbördes mötena har publiken bjudits på minst 6 mål. Tycker alla dessa faktorer är skäl nog för att känna sig trygg i ett överspel i denna match för det känns verkligen bra på förhand.

Över 5.5 mål i matchen spelas till oddset 1.70 hos William Hill och här läggs 7 units in.

Modo Hockey:

Örnsköldsvikslaget står på 84 poäng efter 38 spelade matcher och har målskillnaden 152-93. Modo har en fantastisk form då man vunnit 10 av sina 11 senaste matcher och verkligen ångar på i toppen av serien. Dock är man ändå 8 poäng efter Björklöven som ångar på likt Modo och även dom har vunnit 10 av sina 11 senaste. 8 poängs glapp mellan Löven och Modo alltså och ner till tabelltrean BIK Karlskoga så är det 9 poäng. Kan stoltsera med en av seriens bästa kedjor i Patrik Karlkvist, Jonathan Johnsson och Adam Tambellini och den kedjan går verkligen i bräschen och visar vägen match efter match då de fullkomligen sprutar in poäng.

BIK Karlskoga:

Värmlänningarna positionerar sig som tabelltrea med sina 75 poäng på 38 omgångar spelade och har en målskillnad på 153-103. Har nu vunnit 2 raka matcher, men innan det förlorade man 3 raka och där tappade man en del mark i tabellen. Behöver nu börja plocka poäng om man ska kunna vara med och hota Modo om andraplatsen i tabellen. Detta möte mot just Modo är givetvis ett måste att vinna om inte drömmen om en topp 2-plats ska krossas. Skiljer som sagt 9 poäng nu inför mötet och en förlust här så är det bara släppa tankarna om det.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ De 2 målgladaste lagen i Hockeyallsvenskan som drabbar samman här.
✅ I Modo’s 14 av 20 senaste matcher har publiken bjudits på 6 mål eller fler.
✅ Samtidigt som det blivit minst 6 mål i 15 av BIK Karlskoga’s 20 senaste matcher.
✅ Mållinan har passerats i 3 av de 5 senaste inbördes mötena.
❌ Otroligt viktig match och speciellt för BIK Karlskoga som vill närma sig Modo och en topp 2-placering. Kan försöka tighta till spelet här och försöka spela smart med omställningar osv.

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.70
Spelstopp: Onsdag 19:00
Spelbolag: William Hill
Liga: Hockeyallsvenskan
Insats: 7/10 Units

Klicka här för att få upp till 1000 kr i Freebet


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till