Drygt en vecka har gått här nere i södern och semesterkänslan är på topp! Värmen är stadig, drinkarna är billiga och internet är skit, precis som det ska vara med andra ord! Efter som internet är som det är så har jag haft lite svårt med rekarna men ska försöka lösa en här!

Vi tar oss an mötet mellan Green Bay Packers och Carolina Panthers och vi vänder oss till en man som fortsatt håller hårt om en framtida MVP nominering – Christian McCaffrey. Spelet blir att Cmc kommer springa Över 90.5 yards @1.91. Christian har gjort det fortsatt fantastiskt bra för sitt Panthers och han leder laget framåt med outtröttlig anda. Efter Bye Weeken så har han mött 49ers (1a i springförsvar) och Tennessee och där har han gjort 117/146 yds på marken. Nu möter man ett Packers som senast förlorade mot Los angeles Chargers. Green Bay har dock spelat mycket bra fotboll men när man väl förlorat så har den gemensamma nämnaren varit att motståndarna lyckats med sitt springspel. Över 120 yds i tex både Eagles och Chargersförlusterna och nu möter man alltså den bästa runningbacken i ligan.

En annan sak som talar för det tunga springspelet för Panthers är att Cam Newton som missat 8 matcher redan har satts på IR (Injury reserve) och har alltså spelat sin sista match den här säsongen (och för alltid i Panthers?). Det betyder att unge rookien Kyle Allen är den som helt ska styra skeppet, Han har iofs inte gjort bort sig men glänser verkligen inte. Tung börda läggs på CMC och det här känns riktigt bra!

Christian McCaffrey Över 90.5 rushyards liras med 5 Units på LeoVegas!

✅ McCaffrey är ligans bästa OCH Hetaste Runningback!

✅ Green Bay Packers är inte starka mot springspelet!

✅ Med Newton 100% ute kommer det bli ännu viktigare för K Allen att lira safe, här får CMC springa hur mkt han vill!

❌ Faran är att Panthers lirar mkt Runn/Pass Options och då kan detbli mkt kortpass till CMC som egentligen kunde varit runns ist.

Speltips: Christian McCaffrey springer ö90.5 yds

Odds: 1.91

Units: 5

Spelbolag: LeoVegas

Liga: NFL

Tid: 19.00

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till