Fredagskväll och Liga Asobal med mötet Granollers-Barcelona. Jag spelar 3 units på en player special där ett konto hos Bet365 behövs för att rygga då de är det enda bolaget som har spelet ute.

Granollers

Granollers är ett av de bättre lagen i Spanien men kan inte på något vis mäta sig med Barcelona. Det är alltsom oftast Granollers och Irun som slåss om andraplatsen. Innan uppehållet för VM hade Granollers en fin form och det finns egentligen ingenting som talar för att de skulle ha tappat formen. Granollers största svaghet är att de stundtals tappar fokus under matcherna vilket vi framförallt ha fått se i Europaspelet i år.

Barcelona

Otroliga Barcelona, världens bästa klubblag utan snack. Truppen är enormt stark med världsspelare på varje position. Just det är argumentet till mitt spel här. Många av spelarna i truppen har ett långt mästerskap bakom sig och Barca bör gå runt på en hel del folk här. Wanne, Dika Mem mfl kan få sitta en del här och kommer inte att nyttjas i onödan för att spara på dem fram till CL spelet nästa vecka. Överlägsna i ligan och man vinner den här matchen där jag ser att Makuc kommer att få en hel del speltid.

Speltips

Som jag skrev, enligt all logik kommer Makuc få en hel del minuter här och han är en växande stjärna med enorm potential. Makuc ö 3.5 mål spelas med 3 units till oddset 1.90 hos Bet365.

✅ Makuc är en av Europas mest lovande talanger.

✅ Han bör få många minuter i den här fighten.

✅ I den här matchen så behöver inte Barca matcha bästa manskap för att gå segrande ur fighten.

✅ Killen är stark i genombrott och har ett bra skott.

✅ Han får mer och mer speltid och mot tuffare och tuffare motstånd, han gjorde exempelvis 6 mål mot Kiel i CL.

❌ Blir speltiden det jag tror?

Speltips: Makuc ö 3.5 mål

Odds: 1.90

Insats: 3 units

Liga: Liga Asobal

Avkast: 3/2 klockan 20:05

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till