Lördagens speltips kommer från Allsvenskan och det vankas derby i Göteborg.
Det är GBG som tar emot Häcken och här är det svårt att sia vinnare enligt mig. Det brukar inte vara så målrikt när lagen mötts de sista gångerna men här tror jag på ett litet trendbrott. Båda lagen spelar offensiv fotboll och vad vi sett hittills så har GBG inte fått ordning på försvaret än som jag hoppas Häcken kan utnyttja.
Spelet: BLGM och högst odds just nu hittas på Betsafe till 1.80x. Spelet får 7/10 U av mig.

Göteborg:

Inför säsongen seglade man upp till en av de starka kandidaterna att ta hem Allsvenskan pga flera “tunga” värvningar men hittills har de inte levt upp till förväntningarna. Försvarsspelet har inte klickat i det nya lagbygget i de sista matcherna och mot Häcken kommer man åter igen ställas på stort prov.
På hemmaplan har man spelat 2st matcher denna säsong och man har gjort 2 mål framåt i 2-0 seger mot AIK och 2-3 i förlusten mot Degerfors.
Här får man ny chans att haka på lagen som drar i toppen men någon lätt seger kommer det absolut inte bli !

Häcken:

Okej Häcken är ingen guldkandidat i mina ögon men oj vad de har underpresterat resultatmässigt hittills. En enda poäng efter 4st spelade matcher och det var visserligen mot Hammarby borta i förra omgången.
Häcken va det klart bättre laget första halvlek medan Hammarby tog över stafettpinnen i andra och kvitterade rättvist.
Irandust har saknats jättemycket offensivt och är väl en stor anledning till att Häcken endast gjort 3 mål framåt på sina 4 inledande matcher.
Men laget kommer snart få utdelning och när om någonsin ska man tagga till lite extra om det inte är inför ett derby efter lite kräftgång?

Lagens resultat sista tiden:

För och Nackdelar:
✅ Båda lagen har bättre offensiver än vad de visar hittills.
✅ Inget av lagen har imponerat defensivt.
✅ Det är derby och då taggar alla till lite extra.
❌ Inget av lagen har bra form.

Spel: BLGM
Odds: 1.80x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 15.00
Liga: Allsvenskan
Bonus: 100 kr HÄR
Högst odds: Betsafe

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till