Vi tar oss till Superettan och mötet mellan Sundsvall och Norrby där jag har skapat ett spel hos Bet365 till oddset 2.20. 3 units investeras i mina tankar. Häng med!

Sundsvall

En fartfylld fotboll och en Pontus Engblom in galet fin form har gjort att Sundsvall seglat upp i serieledning. Sundsvall är obesegrade än så länge och har 4 segrar och 2 oavgjorda. Senast var man i Göteborg där man besegrade ÖIS med 2-0. En match som ÖIS startade i ett rasande tempo och försökte göra livet surt för Sundsvall. Sakta men säkert så tröttnade göteborgarna och Sundsvall tog över matchbilden. Engblom givetvis målskytt och blev matchhjälte med sina 2 mål. Engblom är inne i ett riktigt fint stim och hugger på allt, att han skulle bli månadens spelare i Superettan fanns det inga tvivel om. Fem senaste matcher följer:

Norrby

Befinner sig på 7:e plats i tabellen och det är förmodligen där någonstans laget hamnar när vi summerar säsongen. De slutade 9:a förra säsongen. 1 förlust och 2 oavgjorda på de 3 senaste matcherna. Förlustmatchen var borta mot Halmstad som går som tåget nu och inget att säga något om. Däremot de 2 oavgjorda har mer att önska. I 2-2 matchen hemma mot Ljungskile tror har man minst sagt kniven mot strupen då man släpper in 1-2 på övertid. Starkt av Norrby att få in 2-2 ett par minuter senare. 1-1 mot Akropolis var inget roligt poängtapp då man i 93:e minuten släpper in kvitteringsmålet. I båda dessa fighter släpper man alltså in mål på övertid. I mitt tycke saknar Norrby spets framåt men har ändå lyckats med att göra 8 baljor framåt i år. Rexhepi bör kunna ta ett steg till den här säsongen. Fem senaste matcher följer:

Speltips

Baserat på vad Sundsvall har visat upp det senaste och med Engbloms form så ser jag att man städar av Norrby här. Att vi inte skulle få se fler än 1 mål i segern ser jag som osannolikt. 3 units till oddset 2.20 investeras hos Bet365. Argument följer nedan.

✅ Engblom i galen form för Sundsvall.

✅ Alla Sundsvalls matcher har slutat med minst 2 mål den här säsongen.

✅ Norrbys matcher snittar 2.66 mål/match den här säsongen.

✅ 5 av 6 matcher för Norrby har slutat med minst 2 mål den här säsongen.

❌ Fin form tar slut någongång.

Speltips: Skapa spel: ö 1 mål i matchen och Sundsvall seger

Odds: 2.20

Insats: 3 units

Spelbolag: Bet365

Liga: Superettan

Avspark: 18/7 klockan 15:00

Hämta upp till 1250:- här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till