Medans många av er laddar för Bingolotto så spanar jag in Bundesliga och mötet Fusche-HBW där 5 units spelas hos Fastbet. Häng med på tankarna!

Fusche Berlin

Fusche har hittat ett lir som är bra imponerande än så länge i år. Placerade på 4:e plats i Bundesliga och det är topp 5 de bör stanna på när säsongen summeras. Fusche har en trupp som håller hög klass både i Bundesliga och i Europa. Spelare som Vujovic, Holm, Andersson och såklart Chrintz är spelare vi har vant oss vid att se i de stora matcherna både i klubblag och landslag. Fusche spelar en handboll där det går undan och kontringsspelet är en av lagets absoluta styrkor. Lita på att HBW kommer att få springa här. Fusche är löjligt starka hemma och har smått fantastiska 2 förluster på de 20 senaste hemmafighterna. Fem senaste matcher följer.

HBW

Stackars HBW är inte mycket att varken hänga eller lägga under granen i år. HBW är i skrivande stund näst sist i Bundesliga, förvisso en haltande tabell men det finns inte mycket i den här truppen som talar för att HBW spelar i Bundesliga nästa säsong. Trots att man lyckas skrälla och ta en poäng senast mot Flensburg så finns det inget i min bok som talar för att det ska vara ett trendbrott mot vad laget visat upp den här säsongen. Det går långsamt för HBW och försvaret och keepers är för dåliga. Fem senaste matcher följer.

HBW skrämmer ingen med den här formen

Speltips

Det här ska enligt all logik vara kattens dans med råttan och linan Fusche ö 31.5 spelas till oddset 1.90 hos Fastbet. Argument följer.

✅ Att Fusche inte skulle passera sitt hemmasnitt på 31 mål här ser jag som osannolikt.

✅ HBW är Bundesligas sämsta bortalag och snittar 32.7 insläppta mål/bortafight och då har man minst släppt 33 kassar mot de 2 av topp 5 lagen man mött borta än så länge.

✅ Natt och dag i skillnad på trupperna.

✅ När tempot dras upp i matcherna så blir HBW statister, fin poäng mot Flensburg men det var mot ett lag som tar lång tid på sig att bygga upp sina anfall.

❌ När Chrintz inte spelar så går det inte lika snabbt för Fusche i omställningarna.

Speltips: Fusche ö 31.5 mål

Odds: 1.90

Insats: 5 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 23/12 klockan 19:05

Högst odds: Fastbet

Bonus: 100% upp till 1000:-

Hämta bonusen här!
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till