Äntligen! PL är tillbaka och Fulham har en tuff premiär minst sagt! Liverpool på besök och jag spelar 3 units på mina tankar som betalar 1.83

Fulham

Fulham är tillbaka i finrummet och ambitionen är att klara sig kvar i år. Truppen har förstärkts med b.la Andreas Perreira från Manchester United och det krävs att han kan servera Mitrovic fina mackor för att det ska gå bra för Fulham i år. Mitrovic hade en otrolig säsong i Championship och gjorde 43 mål på 44 fighter. Fem senaste matcher följer.

Liverpool

Ja vad ska man skriva om Liverpool? Mane har lämnat för Bayern München och Nunez har kommit in i truppen. Salah bestämde sig för att stanna och förlängde kontraktet och visst kommer Liverpool vara med i titelracet i år igen. Klopp med ytterligare en försäsong och truppbygge kommer såklart bära frukt framgångsmässigt på ett eller annat sätt. I Charity Shield slog man City och det är givet att det är de 2 giganterna som kommer att slåss om det i år. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Trots att Fulham som nykomlingar kommer vara galet tända här så ser jag inte att de ska ha en chans. Liverpool vinner den här fighten, inget snack. Oddset som tilltalar mig är Liverpool mål innan 31:e minuten. Oddset 1.83 spelas med 3 units hos Bet365.

✅ Klasskillnad på trupperna.

✅ Liverpools offensiv är makalöst bra.

✅ Nunez målskytt i Charity Shield vilket såklart höjer självförtroendet.

✅ Matchen kommer med största sannolikhet starta i ett rasande tempo vilket passar Liverpools snabba omställningar.

❌ Löjligt taggade nykomlingar!

Speltips: Liverpool mål före 31:e minuten

Odds: 1.83

Insats: 3 units

Liga: Premier League

Avspark: 6/8 klockan 13:30

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Högst odds: Bet365

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till