Matchen:

Lördagens speltips kommer åter igen från Premier League och nu när vi satt 14/17 engelska rekar denna säsong så testar vi lyckan igen på mitt favoritspel.
Nu är det Londonderby på agendan igen och det är nykomlingen Fulham som tar emot Chelsea i den tidiga lunchmatchen.
Fulham har överraskat och imponerat på de flesta hittills. Inte för att man radar upp segrar men för att man är svåra att besegra och att man alltid levererar mål framåt med skyttekungen Mitrovic längst fram.
Han släpper till massor av målchanser men det är kanske mer väntat när man tagit klivet upp från Championship.
Man ska inte dra för stora växlar för en bra start i ligan, Men Fulham har ändå ”bara” förlorat borta mot både Arsenal och Tottenham med 2-1 och spelat 2-2 mot Liverpool.
Därimellan har man vunnit rättvist hemma mot Brentford med 3-2 och i senaste hemmamatchen besegrade man ett formtoppat Brighton med 2-1.
Chelsea kommer till denna match med 3 dagar mindre vila än Fulham då Chelsea spelar borta mot Zagreb i CL gruppspelet på tisdag.
Min gissning är att man mönstrar bästa laget där och kanske vilar ett par spelare här mot Fulham och kastar in dom ifall det behövs i andra halvlek.
Normalt sett ska Chelsea vara minst 1 nummer för stora här, men med mindre vila i benen och en backlinje som inte hållit nollan på 5st raka matcher och släppt in hela 9 mål på dessa 5 matcher känns lite för osäkert att lita på.
Man vann senaste omgången i derbyt mot West Ham men då fick West Ham 2-2 målet bortdömt på stopptid med små marginaler.
Här tycker jag Fulham ska ha en bra skrällchans om man fortsätter på den kaxiga offensiva inställningen man har inlett Premier League med hittills.
Utgångstips 2-2 !

För och Nackdelar:
✅ Chelsea får vila 3 dagar mindre än Fulham då man spelar CL på tisdag på bortaplan.
✅ Fulham har spelat BLGM i 4/5 senaste.
✅ Chelsea har spelat BLGM i 4/5 senaste.
✅ Mitrovic har gjort 6 mål hittills, och mål i 5/6 matcher.
✅ Chelseas försvar har släppt in 9 mål sista 5 matcherna.
❌ Fulhams fina kaxighet till all ära, men till slut kommer alla framgångsrika nykomlingar ner på jorden efter en bra start.

Spel: BLGM
Odds: 1.71x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Lördag 13.30
Liga: Premier League
Bonus: 1000kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till de övriga bonusarna med svensk spellicens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till