Tisdagens speltips kommer från CHL och det är mina Goa Gubbar från Götlaborg som spela ta emot franka Grenoble i gruppspelets sista match.
Frölunda toppar tabellen där man vunnit 5/6 matcher och behöver nog en seger här för att ta 1a platsen vilket ger på pappret lättare motstånd i slutspelet.
Grenoble har varit en slagpåse och har förlorat alla 5 omgångar och har absolut ingenting att spela för.
Frölunda står på 27-12 i målskillnad medan Grenoble står på 11-30. Sist lagen möttes för 5 dagar sedan så visade fransmännen att man lagt ner årets CHL-äventyr och fokuserade helt på ligaspelet. Frölunda vann med hela 10-2 på bortaplan och jag kan inte så många saker som talar emot att man ska vinna detta möte igen väldigt enkelt när man får publiken i ryggen.
Nu är såklart inte matchen på liv och död för Frölunda, men de kommer från en stark seger mot Luleå och har ändå gruppsegern att spela om.
Dessutom har man en skyldighet till den betalande hemmapubliken att göra jobbet medans Grenoble säkert luftar en hel del juniorer då de inte har något att spela för.
Vinner man med 8 måls marginal mot samma motstånd för 5 dagar sedan på bortaplan så ska man såklart ha en hyffsad chans att vinna med 4 mål på hemmaplan.

För och Nackdelar:
✅ Frölunda vann mötet för 5 dagar sedan med 10-2 på bortaplan.
✅ Frölunda vinner gruppen och får lättare motstånd i slutspelet vid seger.
✅ Grenoble har förlorat alla matcher i gruppen och har inget att spela för här.
✅ Ska Frölunda få publiken att engagera sig i CHL måste man bjuda upp på underhållning och inte bara spela av matchen.
❌ Kan Rönnberg motivera hela laget att ge 100% eller blir det en ”träningsmatch” som man vinner med bara 2-3 mål

Spel: Frölunda -3.5 hcp
Odds: 1.88x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 19.05
Liga: CHL
Bonus: 500kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att hämta bonusen på 500kr.

Klicka här för att komma till övriga bonusar hos spelbolag med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till