Kvartsfinal mellan Frankrike-Tyskland och mina tankar betalar 1.78 hos Bethard. 4 units spelas.

Frankrike

Frankrike vann gruppen i huvudrundan efter att ha besegrat Spanien i sista omgången med 28-26 i en match där Frankrikes tyngd till slut betalade sig. En jämn match där Frankrike var laget som startade bäst men sen släppte in spanjorerna i matchen. Dika Mem och Karabatic har fått vila en del under mästerskapet och är ett sparkapital som med stor sannolikhet kommer att ge utdelning här. Truppen är mycket stark. Mahe, Fabregas, Richardson, Nahi är några av spelarna att bevaka i den här matchen.

Tyskland

Tyskland spelade igår måndag mot Norge i en tuff fight där gruppsegern var belöningen. Tyskarna stod upp riktigt bra även om de under den största delen av fighten fick jaga underläge. Underläget tog de ikapp och hade ledning med 1 boll i andra halvlek men då stängde norske keepern Bergerud butiken och vann matchen åt Norge. Med andra ord, Tyskland blev 2:a i gruppen och matchen mot Norge var tyskarnas första tuffa test i mästerskapet då de har smugit i det tysta mot dåligt motstånd fram till igår. Lagets stjärna är Knorr från Rhein Neckar som är en fantastisk lirare men laget är för beroende av att det ska flyta för honom. Mot Norge var han fantastisk i första halvlek och gjorde 7 mål och 2 assist på tyskarna första 12 mål. Han får ta mycket stryk och mattas såklart av ju längre matchen går. Knorr slutade på 8 mål igår och 7 kom alltså i första halvlek. I mål kan Wolff stå för galna parader.

Speltips

Jag håller Frankrike som det bättre laget här och väljer att spela 4 units på -1.5 Frankrike till oddset 1.78 hos Bethard.

✅ Större bredd i Frankrikes trupp än i Tyskland.

✅ Frankrike har fått vila längre än Tyskland inför den här matchen.

✅ Dika Mem och Karabatic har matchats försiktigt än så länge i mästerskapet och är fräscha inför slutspelet.

✅ Tyskarna är beroende av att Knorr måste vara på topp medans Frankrike har gott om alternativ på alla positioner.

Speltips: Frankrike -1.5

Odds: 1.78

Insats: 4 units

Liga: Handbolls VM

Avkast: 25/1 klockan 20:30

Högst odds: Bethard

Bonus: 100% upp till 1000:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till