Måndagens speltips kommer från Fotbolls-EM och äntligen är det en 8-delsfinal som har 2st stora lag på pappret.
Här kan vi förvänta oss högre underhållningsvärde än i de tidigare matcherna då det är 2st attackerande lag som möts med världsspelare på nästan varje position. Kan ju dock inte säga att något av lagen har spelat tillräckligt bra för den standard man hade förväntat sig inför EM, samtidigt är det inget av lagen heller som gjort bort sig i någon betydelsefull match heller.
Frankrike är fortfarande obesegrade och defensiven ser mycket stark ut, men offensivt har det knakat lite i gångjärnen. Mbappe va åter tillbaka efter att ha brutit näsan i första matchen och oj vad spelsugen den pojken är.
Han sköt på nästan allt och hade 5 skott på mål och 1 utanför, han gjorde dessutom 1-0 målet på straff vilket såklart var viktigt mentalt för honom inför kommande matcher då stor press är på hans axlar.
Belgien inledde EM med att släppa in första skottet av Slovakien och sedan stod sig 0-1 hela matchen ut trots intensiv press och 2st bortdömda mål för Belgien. Efter det har man spelat 2-0 mot Rumänien och sist 0-0 mot Ukraina och var väldigt bleka offensivt.
Offensiven med Lukaku, KdB och Trossard finns inte mkt att klaga på, men defensivt ser det värre ut där man trots att man mött mycket sämre lag än Frankrike släppt till 4, 4, 5 skott på mål !
Jag tror en spelsugen Mbappe med sin speed kommer göra kaos med den belgiska backlinjen och om han ställer in siktet lite bättre än senaste borde han lösa ett mål ganska lätt.
Utgångstips 2-0, 2-1.

För och Nackdelar:
✅ Spelmässigt har Frankrikes defensiv imponerat mer än Belgiens.
✅ Mbappe var väldigt spelsugen i sin comeback och sköt 5 skott på mål och gjorde 1-0 på straff.
✅ Belgien släppte till många skott mot eget mål i en grupp av väldigt mediokra lag.
✅ Kanté har dominerat mittfältet i samtliga matcher och är rätt man att ta bort KdB ur matchen, då är hälften vunnet.
❌ Lukaku är ett fysiskt monster i straffområdet och KdB kan göra mål från ingenstans. Jag håller Belgien som en klass under Frankrike men underskattas de så smäller det direkt.

Spel: Frankrike vinst+ Mbappe mål
Odds: 3.70x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Måndag 18.00
Liga: EM
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 100kr.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till