Halloj, förra reken hade sin potential med många powerplay mål som man beräknat, men tyvärr så hamnade vi på sex mål vilket resulterar i en push. Nattens match blir samma lika som förra reken, där går jag för mål fest. Spelet: Över 6 mål inkl förlängning/straffar till 1.75x odds som hittas återigen hos Unibet.

Florida:

Här har vi ett taggat Florida som ser fram emot att sparka igång serien i natt när dom tar emot Pittsburgh hemma i BB&T Center. Redan nu kan jag meddela att Panthers har införskaffat sig både Sam Reinhart från Buffalo och Joe Thornton från San José vilket förstärker deras trupp ännu mer. Florida är extremt skicklig offensivt och även defensivt när dom har bl.a A.Ekblad som vaktar boxen. Kollar man in lite i försäsongen hos Panthers så ser man att på deras 7 matcher så tog dom 5 vinster och 2 förluster med en målskillnad på 25/23, och dom tog 3/4 vinster på hemma plan. I natt kommer Panthers att få det tufft tror jag med tanke på hur det gick i premiären för Pens som vann med hela 2-6 över de regerade mästarna Tampa Bay, men kaptenen A.Barkov kommer att se till så att hans gubbar är redo för att gå all-in redan från första matchen! Skadeläget just nu visar att de har några spelare som är skadad men inte riktigt några stjärnspelare skulle jag vilja påstå.

Pittsburgh:

Ja, vart ska man börja? Pittsburgh gjorde ju sin premiär häromdagen mot de regerande mästarna Tampa Bay där dom lyckades att vinna 2-6, på borta plan dessutom. Så Pens kommer att komma in i nattens match med stort självförtroende, de tog även vinsten mot Tampa utan Crosby och Malkin som är fortsatt skadad. En sak som är värt att notera är att förra säsongen så gjorde Penguins 93 mål i deras 28 borta matcher. Det var bara Washington Capitals (102) och Florida Panthers (94) som gjorde fler mål i deras borta matcher förra året. Det finns även en sak att nämna när det kommer till spelare vilket är Jeff Carter. Han har spelat 35st karriärmatcher mot just Florida i Penguins/LA Kings tröjan och i dessa matcher har han gjort 34st poäng, vilket inkluderar 10 poäng (4M-6A) i hans 7 senaste matcher mot just Panthers, så ett extra öga på honom i kväll vore inte helt fel. Psssst – 1.80x odds på att Jeff Carter gör ett poäng i natt är ett fint sidospel om man känner för det.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:

✅ Både lagen är offensiva och är kapabel till att leverera mål
✅ Det har blivit minst 6 mål i 9/10 senaste matcherna för båda lagen sammanlagt
✅ Panthers är känd för att göra mål
✅ Pen’s har en laddad Jeff Carter som är Panthers “kryptonit”
❌ Både lagen har bra defensiv vilket kan resultera i mål snål match
❌ T.Jarry vaktade kassen bra för Pen’s i senaste matchen mot Tampa

Spel: Över 6 mål inkl förlängning/straffar
Odds: 1.75x
Insats: 6/10 u
Spelstopp: 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet

klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till