Nattens spel var spännande när vi siktade efter 4:e raka, men det löste sig så i natt är jag ute efter 5:e raka!! Spelet hittar vi mellan Florida – Capitals som går av stapeln i natt klockan 01:00 i FLA Live Arena.

Florida tar emot ett skadedrabbat Washington, här råder de ingen tvekan om att det kommer vara fullt ös från hemmalaget redan från start. Florida är nämligen laget som drar iväg flest skott i snitt /match just nu och snittar över 40 skott på mål. Jag kommer att testa ett till spel inom spelarmarknaden och det blir Carter Verhaeghe ö3.5 skott på mål inkl förlängning till galna 2.72x degen.

Carter har gått över linan i 5/5 senaste matcherna han har spelet, jag vet ej vad som hände de 5 matcherna FÖRE det men då låg han och pendla mellan 1 till 3 skott bara så han har ju lagt på en växel så klart och de senaste 5 matcherna han har spelat så har han lyckats fått iväg så pass många skott fast man mött bättre lag än Washington enligt mig – eller ja som har bättre form som t.ex Carolina, Edmonton och LA Kings. Nä, jag känner en bra magkänsla inför nattens match mot Capitals där man bör vara det bättre laget och därav ösa på skott.

Carter har även gjort flest mål i Florida där han landar på 8st mål och en skottprocent på 18.2% vilket också är de högsta inom Florida just nu. Washington kommer in i nattens match med en förlust mot Tampa 6-3 och därav blev de 3:e raka borta förlusten för Washington, dom har 1 vinst och 4 förluster på borta is senaste 5 bortamatcherna så jag förväntar mig inte att något speciellt ska få igång Caps i natt.

för och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 5/5 senaste
✅ C.Verhaeghe har gjort flest mål i Florida
✅ Florida 1:a i ligan just nu på flest skott på mål /match
✅ Florida har fått iväg 195skott senaste 5 matcherna totalt
❌ Spelar osjälviskt och passar till M.Tkachuk/A.Barkov istället som också skjuter mycket

Spel: C.Verhaeghe ö3.5 skott på mål inkl förlängning
Odds: 2.72x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Onsdag 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100% upp till 500kr
Bolag:Betsson

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till