Ja! Nu är det dags att ta tag i matcherna igen efter att All-star och skill competition evengemangen är slut så nu siktar jag mig in på ett spel mellan Florida – Tampa.

Florida måste lägga i en högre växel nu om dom vill kunna ta sig till slutspelet, dom har en fin offensiv och dom visar att dom kan göra mål men dom måste försöka att hålla tätt bakom sig nu för att inte släppa in turn-over mål som det oftast blir vilket resulterar i att man i stort sett får jaga kvitteringsmål. Men de senaste 5 matcherna man spelat på hemma is har endå sett rätt okej ut då man har gjort 21st mål framåt, och dessutom så vann man senast mot Boston Bruins som just nu är ligans hetaste lag!

I natt väntar dock en utmaning då man ska ta emot Tampa Bay som har gått som tåget just nu då dom har vunnit 8/10 senaste matcherna, varav tre raka vinster. Tampa är det laget som innehar den sista slutspelsplatsen just nu som Florida är ute efter, Tampa ligger just nu på 65 poäng med 3 matcher färre spelad än vad hemma laget gör och det är inte så bra för Florida’s del så därav så måste man verkligen göra allt för att ta åt sig alla poäng i denna match.

Jag är lite osäker på magkänslan när det kommer till antal mål i nattens match då man ser att endast 1/5 senaste har landat på över 5 mål, så jag kommer att testa på ett annat spel istället som känns mer lämpat utöver offensiven hos båda lag samt att båda lagen kan hjälpas åt att lösa spelet.

Speltips/Analys:

Jag kommer testa på att det blir Över 67.5 mål i matchen inklusive förlängning som ger 1.95x pengarna hos Unibet.

Tanken kring detta spel är att jag vet att Tampa har en bra defensiv, målvakten A.Vasilevskiy presterar lite sämre än vad han brukar men ändå ligger han just nu på .918 i räddnings% vilket resulterar i att han just nu är på 3:e plats i bäst Räddningsprocent i hela NHL just nu.

Sen vet man sen tidigare att Florida har manglat på skott framåt då man snittar nästan 36 skott på mål /match och har gjort det i stort sett hela säsongen, och nu när Tampa hälsar på så är det bara en massa skott som jag ser framför mig åt båda håll så detta spel känns väldigt bra!

för och nackdelar:
✅ Florida toppar fortfarande tabellen med flest antal skott på mål/match
✅ Tampa har tågat sig fram, vunnit 8/10 senaste så offensiven finns också
✅ Tampa har A.Vasilevskiy vilket resulterar i att Florida läre mata på skott om man vill vinna matchen
✅ Det har blivit minst 60skott i 5/5 senaste mellan lagen
✅ Spelet sitter i 3/5 senaste mellan lagen
❌ Mycket blockerade skott
❌ Spel på ett mål

Spel: Över 67.5 skott på mål inklusive förlängning
Odds: 1.95x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till