God kväll, nattens spel var riktigt oflyt då vi hade spelet på tom kasse och Toronto har dröm läge att sätta den i tom kasse från Bostons egna box men skottet blir mer utav en fösare för man är markerad och pucken glider tyvärr precis i stolpen och ut, så det var otroligt nära..

I natt är det dags för match två mellan dessa lag, Panthers tog hem första matchen och vilken fartfylld match det var. Riktigt bra spelat från båda lagen, extremt fartfylld och explosiv match med riktigt hårda tacklingar och skott hej vilt! För er som inte såg matchen så tog Florida ledning redan 6 minuter in i 1:a period genom S.Reinhart sen var det mycket chanser åt båda håll och nästa mål skulle bli till gästerna när det återstår 4 minuter utav första period. Men sen var det mycket fram och tillbaka i 2:a period och nästa mål skulle inte komma förens i 3:e period åter för hemma laget i numerärt överläge där C.Verhaeghe sätter pucken i mål och ställningen är 2-1, 58 sekunder in i 3:e period, sen när de är knappt 2min kvar att spela så sätter Tkachuk 3-1 i tom kasse och kort därefter 3-2 till Tampa innan slutsignalen löd och match 1 var inkasserad för Panthers.

Även fast Panthers gjorde riktigt bra jobb defensivt så hade Tampa otroligt många chanser som skulle ha vart mål men det var bara ren oflyt samt bra flyt för hemma laget och Bobrovsky, i natt tror jag däremot att det kan bli lite mer mål i matchen men fortfarande tight, så jag kommer att lira mitt ”klassiska” dubbel spel som jag har haft god form med denna säsong så spelet blir då alltså Tampa Bay att starta 0-3 i ordinarie (3-vägs handikapp) och att båda lagen gör minst 2 mål i ordinarie tid och de spelen tillsammans landar på 1.86x pengarna hos Unibet!

Anledningen till spelet är att jag ser inte Florida att vinna med 3 mål eller fler när Tampa är extremt hungrig på andra matchen samt om man kollar lägena som borta laget hade i senaste matchen, resultat tavlan kommer att visa 0-0 i början på matchen och här tror jag att gästerna kommer att tända mål lampan först men ett hungrigt hemma lag i hälarna!