Inatt blir det en spännande match i FLA Sunrise då det är en vinna eller försvinna match för gästerna Hurricanes.

Ja, game 4 då står på spel inatt och det är en måste match för Carolina om dom ska tvinga fram game 5. Som man har sett i de tidigare matcherna så har det vart väldigt bra på målvaktsfronten speciellt från Bobrovsky som har släppt in i snitt 2.15 mål/match i detta slutspel. Han är även den målvakt som har bäst räddningsprocent i slutspelet just nu, dvs den hetaste keepern!

Men återblick från förra matchen visade att Carolina är desperat efter mål då dom tog skottstatistiken med 17-32 och inatt tror jag det blir liknande press fast ännu hårdare! Och panthers kommer att försöka göra allt för att ta sig till finalen nu när den är en vinst ifrån.

Mina tankar säger att Carolina kommer fördröja panthers final dröm ett litet tag till MEN för att gå efter magkänslan så är inte 1×2 marknaden rätt för mig så jag känner mig rätt manad till över/under spelet där jag synar att det kommer bli över 5 mål i matchen.

Tanken kring spelet är som sagt att det är en måste match för båda lagen, det är den som vill mest nu i natt. Och med två riktigt starka offensiva lag i ett sådant skede så tror jag som sagt att målvakterna inte kommer att kunna hålla pressen speciellt mentalt när det är så mycket på spel.

Så spelet blir alltså över 5 mål till 1.70x pengarna som hittas hos Unibet.

För och nackdelar:

✅ Måste match för Carolina så dom kommer att gå på varenda energi cell dom har

✅ Florida är en vinst ifrån stanley cup finalen så dom kommer också göra allt som krävs för att ta sig dit

✅ tror pressen för båda målvakterna blir för stor och det kommer komma tabbar

❌ det har vart målsnålt mellan dessa lag under detta slutspel

Spel: över 5 mål ordinarie tid.
Odds: 1.70x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Torsdag 02:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till