dags för game 3 när Panthers ska spela hemma mot canes.

Vilket roligt men otippat slutspel som pågår just nu i NHL 22/23 måste jag säga, det är ju alltid roligt att kolla NHL tycker jag men stunder som denna gör det magiskt på nått sätt!

I natt bär det av till Sunrise Arena där Florida ska ta emot Canes för första hemma matchen i slutspelet för denna säsong. Hemma laget lyckades att vinna ytterligare en match på förlängning vilket resulterar i att dom nu leder 2-0 i matcher över Carolina så i natt blir det nog all-in från båda lag dels för att Florida vill jaga finalplatsen och för Carolina att inte hamna efter på ”vinna/försvinna” ultimatum vilket är endast en förlust ifrån.

Som man såg från förra matchen så var det i stort sett Carolina som dominerade hela matchen enligt mig, första perioden hade inte riktigt Florida nånting att säga till om då det var bara Carolina överallt, Panthers kunde inte få till något på powerplay då det var mycket slarv ”trötta ben?” och Carolina gjorde det riktigt bra med pressen och i penalty kill. Det tog knappt 2 minuter in i matchen då Carolina gjorde 1:a målet i matchen, men sedan knappt 1 minut senare svarade Florida med ett mål som senare blev bortdömt för Offside och likaså för Carolina i slutet på 1:a period så 1-0 slutade 1:a. Sedan var det jämnt resten av matchen men Barkov kunde kvittera 1-1 i 2:a och sedan som jag skrev ovan så vann Florida på förlängning i powerplay genom the one and only M.Tkachuk!

I natt kommer jag att bege mig in på spelarmarknaden igen då jag tycker det har gett väldigt bra resultat i min favör och där testar jag S.Bennet över 2.5 skott till 1.70x pengarna som hittas hos Unibet.