Tisdagens speltips kommer från Serie A och det är säsongens skrällag Fiorentina som tar emot bottenlaget Sampdoria denna kväll.
Fiorentina ska såklart bli favoriter men jag räknar ändå inte helt bort Sampdoria som kommer med 2st fina segrar i bagaget.
Dock tror jag historien upprepar sig och det blir en sevärd målfest att njuta av vilket skett i 9/10 senaste mötena mellan lagen.
Spelet: Ö2.5 mål totalt och högst odds hittas hos LeoVegas till 1.74x och spelet får 6/10 U.

Fiorentina:

Efter sina 14st spelade omgångar så hittar vi Fiorentina på en 6e plats framför lag som Juventus och Lazio.
Hittills har man raden 7-0-7 med en målskillnad på 21-19 och har ett totalt målsnitt på 2.9 mål.
På hemmaplan har man vunnit 4 av 6st matcher och snittat 3.8 mål, ja faktiskt så har alla säsongens 7st matcher med cupspelet inräknat passerat 2.5 linan!
Dusan Vlahovic toppar skytteligan denna säsong med mäktiga 11 mål på 14st matcher, detta är en spelare att titta lite extra noga på för han kommer vara länge showa på den stora scenen.

Sampdoria:

Sampdoria har även dom spelat 14st omgångar men de står på raden 4-3-7 och har målskillnaden 20-26 vilket ger ett målsnitt på 3.3 mål.
Laget hittas långt ner i tabellen på en 15e plats med bara 5p ner till nedflyttningsstrecket.
Till start kommer man annars med lite vind under vingarna då man vunnit de två senaste omgångarna med 2-0 och 3-1 vilket behövdes efter 3st raka förluster.
Trots ett relativt enkelt spelschema på bortaplan så har man inte tagit så mycket poäng som man hoppats, dock vann man borta mot Salernitana med 0-2 och hade även 0-3 i nät innan VAR kom in och dömde bort målet.
Bra form i ryggen och ska normalt sett inte räknas bort här mot Fiorentina som man gillar att möta då man mått de båda senaste mötena.

Lagens 5 senaste hemma och borta:

Lagens inbördes möten:

Här ser ni att BLGM suttit i 10/10 möten och 2.5 linan passerats i 9/10 möten.

För och Nackdelar:
✅ Fiorentina har spelat ö2.5 mål i 7/7 tävlingsmatcher på hemmaplan denna säsong.
✅ Sampdoria har spelat ö2.5 mål i 4/5 senaste bortamatcherna.
✅ Fiorentina har snittat 3.8 mål på hemmaplan.
✅ Överspelet har suttit i 9/10 senaste mötena mellan lagen.
✅ Serie As skyttekung Dusan Vlahovic spelar i Fiorentina och är stekhet.
❌ Sampdoria brukar spela väldigt defensivt på bortaplan och ligga på kontringar. Står det 0-0 i hl blir detta spel svårt.

Spel: Ö2.5 mål tota
Odds: 1.74x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 18.30
Liga: Serie A
Bonus: 100 kr
Bolag: LeoVegas

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till