Tisdagens speltips kommer från SHL slutspelet och det är hatmötet mellan Färjestad och Frölunda som är inne i det 3e mötet.
Det står 1-1 i matcher efter att hemmalaget i varje match vunnit med exakt 3-2.
Nu tror jag det kommer bli ännu mer målrikt än i de första mötena. Det är ett intensivt spelschema och känslorna ökar för varje match och betydelsen för en seger ökar också.
På hemmais är Färjestad normalt väldigt starka, Frölunda har haft stora problem i bortaspelet sista månaderna och förlorat betydligt fler matcher än man vunnit. Självklart ska Färjestad vara favoriter här men det är slutspel och ett powerplay kan bli avgörande åt andra hållet. Jag testar mållinan istället för hemmaseger till 2.05x. När vi får 1.76x på Asian ö 5.0 mål så kan jag inte låta bli att testa med en standardpeng.
Vi såg igår när målsnåla Växjö och Luleå möttes, det låg i luften att den skulle bli målrik och jag får samma vibbar från denna match där powerplay/boxplay kommer bli avgörande.
Full fart med mycket känslor, Löfbergs Arena kommer koka ikväll och utgångstipset får ändå skrivas till 4-2, 5-2 fast jag hoppas på en bortaseger !

För och Nackdelar:
✅ Brukar alltid bli sevärda matcher när dessa lag drabbar samman. Offensiven prioriteras !
✅ Denna 5.0 lina har bara missats i 1/6 och 2/10 senaste mötena.
✅ Båda lagen snittar över 5.0 mål i sina hemma respektive bortamatcher.
❌ Det är slutspel med många avblåsningar och bufflande i sarghörnet vilket drar ner på tempot i matchen.

Spel: Asian ö5.0 mål
Odds: 1.76x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 19.00
Liga: SHL slutspel
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonus på 100 kr

Klicka här för att komma till övriga bonusar och spelbolag med svensk spellicens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till