Tisdagens speltips kommer från Engelska FA-Cupen och det är returmötet mellan Tranmere och Watford jag siktat in mig på. Tranmere hittas i botten av League One och Watford hittas i botten av Premier League.
Båda lagen slåss om sin överlevnad i ligan och jag förväntar mig stor rotation IGEN av Watford nu inför returmötet.
Första matchen slutade 3-3 när Watford hade hemmaplan och jag tror på ett målrikt möte igen.
Spelet BLGM synas med 3 Unit och lappen är lagd på Bet365 till oddset 1.75.

Tranmere:

Laget ligger 3e sist i League One och efter 24 omgångar står man på raden 5-7-12 och har 1 poäng upp till rätt sida av strecket. Till start här i Cupen kommer man med svag form och man har inte vunnit på 6 raka matcher trots att man brukar leverera minst 1 mål framåt.
På hemmaplan har man spelat 12 matcher och har målskillnaden 18-18, man snittar alltså 1.5 mål framåt och bakåt vilket skapar målrika matcher och är således ligans 5e målrikaste hemmalag.
FA-Cupen är något laget satsar på och det ser man inte minst på vilken elva de startade med sist. 9/11 spelare som mötte Watford sist va med i lagets senaste ligamatch så jag hoppas att de tar uppgiften lika seriöst igen och mönstrar det “bästa” lag de har tillgängligt här i returen.

Watford:

22 omgångar är spelade av Premier League och vi hittar Watford 4e sist på rätt sida av strecket med endast 1 poäng marginal ner till Aston Villa.
Laget har varit ligans slagpåse under tränare Javi Garcia men såfort han ersattes av Nigel Pearson så hände något.
Sedan han tog över så har laget vunnit 4/5 matcher trots att försvaret inte sett kassaskåpsäkert ut direkt.
Nu har flera av matcherna på slutet varit på hemmaplan men tidigare idag (söndag) tog man en 0-3 seger borta mot Bournemouth och segern var aldrig hotad då hemmalaget var RIKTIGT bleka idag.
Men då man har ett Londonderby 4 dagar efter denna match mot Tottenham så förväntar jag mig att man roterar igen till denna cupmatch. I förra mötet var det 6 spelare som fick släppa bänken och känna på hetluften. Man tog en 3-0 ledning till hl men sedan tog Tranmere över och imponerande kämpade hem ett 3-3 resultat som tvingade fram denna retur.
Med sin överlevnad i ligan i fokus så tror jag på samma B-lag igen och Tranmere borde få sina chanser igen att hitta nätet.

Lagens form sista 5 matcherna:

Förra mötet i siffror:

Svårt att syna siffrorna och säga att de inte förtjänade att hämta ikapp 3-0 underläget.

För och Nackdelar:
✅ Förra mötet slutade 3-3 och nu är det vinna eller försvinna igen som gäller.
✅ Tranmere har ett målsnitt i ligan på 1.5 mål framåt och 1.5 mål bakåt.
✅ Watford roterade 6st spelare sist och lär göra något liknande igen.
✅ Watford har Londonderby mot Tottenham 4 dagar efter denna match, fokus där ?
❌ När Watford mönstrar bästa laget så ska det vara klasskillnad på lagen. Det skiljer ändå 2 divisioner mellan dom.

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: Tisdag 20.45
Liga: FA-Cupen
Insats: 3/10 Units

Klicka här för att rygga spelet och ta bonusen på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till