Lördagens speltips kommer från den anrika FA-Cupens kvartsfinal mellan PL Jumbon Norwich och CL jagande Manchester United.
Nu är det en kort paus från ligaspelet men oavsett om lagen skulle rotera i startelvan ska det vara klasskillnad på lagen.
Ett United som har chans på en titel kommer inte vika ner sig och när Norwich har flera defensiva skador som stör så ska United ha en perfekt uppgift på förhand här.
Spelet: Asian -1 United. Odds 2.02 på Bethard och spelet får 3 Units.

Norwich:

Den överlägsna tabelljumbon Norwich som startade PL så roligt och målrikt med Pukki har fått en riktig örfil av verkligheten.
På hemmaplan denna säsong har man raden 4-3-8 och målskillnaden 19-29 och är med dessa siffror det näst sämsta hemmalaget i hela PL.
Till start här kommer man med skador på defensiva spelare som vänsterbacken Byram, mittbacken Hanley och mittbacken Zimmermann.
Just i skrivande stund spelar man hemma mot Everton och man har satt en iskall Pukki på bänken för att ev spara honom till denna match.
Nu är det typ vinna eller försvinna när man tar emot sitt “spöklag” Manchester United som man haft väldigt svårt emot sista 8 åren då man förlorat 3 raka möten på denna arena och förlorat 8/10 senaste matcherna.

Man United:

Manchester United hittar vi i skrivande stund på en 5e plats (man leder just nu med 2-0 i halvtid hemma mot Sheffield U) och i ligan hittar vi dom på raden 12-10-8 och målskillnad 45-31. (2-0 ledningen mot Sheffield är inte medräknad då matchen inte är slut)
Bortaspelet denna säsong är inget man skryter med, men visserligen hade United ingen bra start på säsongen och har spelat upp sig anmärkningsvärt sedan värvningen av Bruno Fernandes gick igenom.
Sedan han kom in i laget och totalt tog över mittfältet har United raden 6-4-0 och han själv har stått för 4 mål framåt.
Oavsett om United startar med Martial, Greenwood, Rashford eller Ighalo så finns det många spelare som kan avgöra matchen.
Förutom dessa anfallare så får de understöd av Pogba, Mata, Fernandes och Fred.

Inbördes möten:

Här ser ni att United har vunnit 3 raka möten och haft lekstuga sista 2 matcherna.
United har även vunnit 8/10 senaste mötena lagen emellan sista 8 åren.

För och Nackdelar:
✅ United har inte förlorat på 10 (snart 11) raka matcher sedan Fernandes joinade laget.
✅ Norwich är sist i PL och det vittnar om att de inte klarar denna nivå.
✅ Norwich saknar 3st backar till denna match.
✅ Norwich skyttekung Pukki är kall och har inte gjort mål på 6 matcher.
✅ Norwich kommer sakna publikens hemmastöd.
✅ Vinna eller försvinna så när/om United gör 0-1 så måste Norwich lyfta laget och ger United perfekta kontringsmöjligheter med speediga killar längst fram.
❌ Självklart kan det ställa till det om United roterar alldeles för mycket och satsar allt på ligaspelet och CL platserna. Men det tror jag inte de kommer göra, fast risken finns.

Speltips: Man United Asian -1
Odds: 2.02
Spelbolag: Bethard
Bonus: 100 % 1000 kr
Spelstopp: Lördag 18.30
Liga: FA-Cupen
Insats: 3 Units

Klicka här för att rygga spelet på Bethard
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till