5 unit Benfica vinsten satt väldigt fint igår i en tight match lyckades Benfica sänka några viktiga poäng i slutminuten och kamma hem vinsten på bortaplan. Ikväll fortsätter jag på samma spår i matcher inom Europa… Har spanat in mötet mellan Baskonia och Khimki Moscow och kommer investera 6 units i vad jag anser vara att väldigt bra odds-värde. Lycka till vid rygg.

Kirolbet Baskonia:

Baskonia ligger på 15 plats i euroleauge tabellen med 7 vinster och 13 förluster.
Jag anser att truppen är mycket svagare än säsongerna innan och inte lyckats alls bra i euroleauge då man inte bara förlorat matcher mot topp lagen utan även inte lyckats vinna mot vissa “säkra” matcher som man bör plocka enkla poäng ifrån. Kvällens match spelas på hemmaplan och hemmapubliken börjar ge upp hoppet om en storhetstid för Baskonia någon gång inom snar framtid.

Khimki Moscow:

Ja Khimki fick ju faktiskt vår egna Svensk som spelat x antal år i NBA inför denna säsong….
Självklart pratar jag om Kinna grabben Jonas Jerebko. Trots att jag aldrig varit ett “fan” av Jonas när han spelade i högsta ligan (NBA) så har han faktiskt gjort det bra i Europa och man märker att speltiden har ökat och hans effektivitet lika så. Khimki spelar bra basket och har gett storfavoriterna problem och även lyckats skrälla mot några topplag under säsongen.
Khimki Moscow ligger på en 10 plats i tabellen med 9 vinster och 11 förluster.
De lyckades senast vinna mot Real Madrid (2a i tabellen) och bör därför ha ett ganska stort självförtroende inför denna match.

Speltips:

Jag anser att Moscow har en bättre trupp och är i bättre form. Baskonias hemmafördel gör dock mycket och euroleauge matcher har en tendens att avgöras med 1-3 poäng så därför lägger jag +4 på Khimki.

För och Nackdelar:

✅ Khimki bättre resultat.
✅ Khimki kommer från en vinst mot tabell 2an.
✅ Bättre trupp.
❌ Hemmaplan (Baskonia).

Speltips: Khimki Moscow +4 poäng
Odds: 1.65
Spelbolag: Williamhill
Spelstopp: 21:00
Liga: Euroleague
Insats: 6/10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till