Torsdagens speltips kommer från EM-Kvalet och det är gruppfavoriten England som tar emot redan avsågade Montenegro. Sist lagen möttes så slaktade England ordentligt med segersiffrorna 5-1 och då var det på bortaplan. Nu har man hemmaplan och man möter ett Montenegro som nu inte har något att spela för. Här borde krossen komma på beställning igen och jag spelar -2.5 England till 1.70 på LeoVegas. 5 Units åker in direkt.

England:

England har spelat 6 matcher i denna grupp och man leder på raden 5-0-1 och med målskillnaden 26-6 !
Närmast efter sig i tabellen har man Tjeckien som bara är 3 poäng bakom så England behöver 3 pinnar här för att hallå dom bakom sig och ta 1a platsen.
Till start kommer man med bra målform, förutom plumpen (2-1 förlust mot Tjeckien) så har man resultaten 6-0, 5-3 och 4-0 i de sista omgångarna och den märks att Gareth Southgate hittat rätt i leden och har många många offensiva spelare att bolla runt med. Vad sägs om namn som Harry Kane, Rashford, Sancho, Wilson och Abraham ? Nä detta kommer bli kattens lek med råttan, frågan är bara vad målskörden stannat på när domaren blåser av.

Montenegro:

7 spelade matcher och man hittar näst sist på en 4e plats med raden 0-3-4 och målskillnaden 3-15.
Man har alltså bara denna matchen kvar och med 9 poäng upp till Tjeckien så är det alltså helt hopplöst för detta landslag.
Montenegro har tillsammans med Bulgarien varit gruppens slagpåse och man ser på laget resultat att man inte räcker till mot topplagen i gruppen.
0-3 Tjeckien, 0-3 Tjeckien och 1-5 England. Nu ska man åka till England utan motivation och det finns ingenting som talar för att detta ska gå vägen. denna gång heller.

England 5 senaste hemma:

Montenegros 5 senaste borta:

För och Nackdelar:

✅ England är flera klasser bättre och har världsspelare på alla positioner.
✅ England behöver segern för att hålla Tjeckien bakom sig i gruppen.
✅ Montenegro har ingenting att spela för.
✅ Montenegro har blivit utklassade i alla möten med topplagen.
✅ England vann bortamötet med 5-1 väldigt behagligt.
❌ Går England in 100 % från start kan detta sluta 6-0 men frågan är bara om det börjar lekas på planen när 2-0 kommer eller om de håller skärpan uppe.

Speltips: England -2.5
Odds: 1.70
Spelbolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45
Liga: EM-Kval
Insats: 5/10 Unit

Klicka här för att ta bonusen på 2000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till