Idag kommer det bjudas på två stycken tips från samma match varav den ena ger 3.85x pengarna!

Sverige – Israel:

Måste match för Sverige på hemmaplan om de ska ha en chans att kvalificera sig i detta EM kval… Amanda Zahui som på papper är Sveriges bästa spelare inför mötet idag kommer behöva spela tunga minuter och prestera för att det ska kamma hem vinsten i Uppsala ikväll… Sverige har drabbats av tunga avhopp där 6 spelare från ordinarie truppen inte kommer spela ikväll pga skador. Dessutom har Israel 2st amerikaner som får ta plats på golvet för första gången för Israel vilket ändrar matchbilden helt….

Sverige måste vinna men har nästan en helt ny trupp på plan, Israel har två nya amerikaner som gör debut idag samtidigt som de egentligen inte behöver vinna då dem kommer arrangera EM och har en säkrad plats redan nu som hemmanationen…

Speltips:

8 units kommer spelas på ett överspel av Israel då två nya amerikaner som är väldigt offensiva i sitt tänk också kommer bidra med mycket poäng förhoppningsvis.

2 units investeras i en skräll där Israel faktiskt vinner matchen mot Sverige … med tanke på att Sverige ställer upp med väldigt många nya i truppen då de har många skador samtidigt som Israel har förstärkning…. Värt att lägga en slant som ger 3.65x pengarna!

För och nackdelar:

✅ Sverige har 6 spelare från ordinarie truppen borta = helt ”nya” spelare kallade till denna match.

✅ Israel kommer ha 2 , eventuellt 3st amerikaner med sig beroende på om den tredje blir spelklar inför matchen.

❌ Israel är redan kvalificerade till EM då de är arrangörer och har egentligen ingenting att spela för när det gäller resultatmässigt.

Speltips:

Spelstopp: Torsdag 19:05

Tips 1: Israel Över 65.5p

Odds: 1.86x

Units: 8

Tips 2: Att vinna matchen: Israel inkl förlängning.

Odds: 3.65x

Units: 2

Bolag: Bet365

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till