Detta lir var slutet på snöbollarna , två snöbollar hittade hem innan snöboll 3 – Rull 1 skulle sätta stopp, och det var självklart Sverige som inte presterade… REVANCH?

Sverige – Lettland:

Sverige behövde vinna mot Israel i torsdags samt matchen idag för att ta sig till EM… Man hade alla förutsättningar att vinna mot Israel men bollen kunde inte gå i korgen, expertkommentatorn sa att han aldrig hade sett något liknande under hans tid som kommentator…. Det summerar den matchen kan jag tycka…. Nu möter Sverige Lettland på hemmaplan, publikrekordet kommer bli slaget har man konstaterat och Sverige kommer inte spela EM. Flight or fight för Sveriges damlag?
Hemmaplan inför publikrekord men egentligen inget att spela för… Mycket kritik fick dem ta efter torsdagens bedrövliga match är här tror jag man vill göra om, göra rätt!

Speltips:

Publikrekord på hemmaplan efter den sämsta insatsen i Sveriges dambaskets historia i torsdags…. Här tror jag på ett gäng som har något att bevisa för basketsverige!

För och nackdelar:

✅ Publikrekord = Bra tryck på läktarn.

✅Hemmaplan

❌ Katastrof-match sist.

Spelstopp: Söndag 16:35

Speltips: Sverige Över 34.5p – HALVTID.

Odds: 1.76

Units: 8

Bolag: Bet365

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till