Finalspelet i Norge går mot slutet och Elverum ser ut att hålla för favoritskapet. Jag spelar 6 units fördelat på 2 linori mötet Elverum-Arendal.

Elverum-Arendal

Det har varit högt tempo och anfallsglad handboll i de 2 första mötena och jag ser ingen anledning till att match 3 skulle se annorlunda ut. Match 1 slutade 32-28 och match 2 slutade 35-29 till Elverum. I den här fighten så är det Arendals sista möjlighet att tro på guldet och för Elverums del så är det såklart en galen vilja i att säkra guldet inför hemmapubliken. Elverum tar med allra största sannolikhet segern men bortalaget kommer definitivt gå för det, framförallt i 1:a halvlek innan Elverum förmodligen springer ifrån och siffrorna rinner iväg. Både Elverum och Arendal spelar en offensiv inriktad handboll och med det bloggar de sig en hel del bakåt. Elverums match mot PSG i CL är ett typexempel, 30 gjorda mål mot ett klasslag som PSG men 37 i egen bur.

Speltips

Jag ser som sagt en liknande drabbning som de 2 tidigare matcherna i serien framför mig och väljer att spela 3 units på Elverum ö 16.5 mål i 1:a halvlek och adderar även Arendal ö 13.5 mål i 1:a halvlek.

✅ Elverum har löst linan i båda mötena i finalserien.

✅ Arendal har löst linan i båda mötena i finalserien.

✅ Elverum har löst linan i 4 av de 5 senaste mötena mot Arendal.

✅ Arendal har löst linan i 5 raka möten mot Elverum.

✅ Båda lagen är offensivt lagda och med det blottar de sig defensivt.

Speltips: Elverum ö 16.5 mål 1:a halvlek & Arendal ö 13.5 mål 1:a halvlek.

Odds: 1.72 & 1.80

Insats: 3 units på respektive lina.

Liga: Rema Ligan Norge

Avkast: 8/6 klockan 19:15

Högst odds: Bet365

Bonus: Upp till 1250:- i spelkrediter

Rygga spelen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till