Elfsborg-Varberg och bortfall i backlinjen hos hemmalaget. Trots det så kan jag inte blunda för oddset 2.28 som Unibet betalar för mina tankar och 4 units investeras. Häng med på tankarna!

Elfsborg

Elfsborg med en snöplig förlust mot Norrköping senast och rejält försvagade i backlinjen med både Strand och Holst avstängda efter sina röda kort. Var det så att boråsarna spelade bort guldchansen med de röda korten och förlusten senast? Kanske, men de kommer att gå för det hela vägen och dagens motstånd på konstgräset på Borås Arena kan få dem tillbaka i racet! Finns dock inget utrymme för slarv här om drömmen om guld ska leva vidare. Elfsborg är nu på tredjeplats och 3 poäng efter serieledarna Malmö och 2 poäng efter DIF. Fem senaste matcher följer.

Varberg

Varberg har mer eller mindre säkrat kontraktet för nästa år trots att det finns en teoretisk möjlighet att de fortfarande kan få kvala, den möjligheten/risken är dock mycket låg då lagen bakom behöver gå rent medans Varberg faller ihop helt. Kommer det att ske? Nä! En fin seger mot Östersund senast med 3-0 och faktum är att Varberg inte är ett enkelt lag att besegra i år. En defensiv och offensiv där det är kompakt och 1.23 insläppta mål/match och samma snitt på gjorda mål/match är inte på något sätt skandal. Varberg har bortsett från 1-1 mot Malmö haft det tufft mot topp 5 lagen. Fem senaste följer.

Speltips

Trots avbräcken i Elfsborg så ser jag inte att Varberg ska kunna hota om poäng här. Spelvärdet ligger i -1 Asian Elfsborg tills oddset 2.28 hos Unibet, Insats tillbaka vid seger med 1 mål. Argument följer.

✅ Elfsborg vann med 3-1 borta.

✅ Elfsborg har guldet att spela för medans Varberg mer eller mindre inte har något att strida för.

✅ Varberg och konstgräs är ingen vidare bra kombination.

✅ Elfsborg är Allsvenskan formstarkaste lag.

❌ Påverkar avbräcken i defensiven mer än vad jag tror?

Speltips: Elfsborg -1 Asian

Odds: 2.28

Insats: 4 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 6/11 klockan 15:00

Bonus: 100:-

Högst odds: Unibet

Hämta bonusen här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till