Elfsborg-Norrköping på Borås Arena och ett odds på 1.68 får 5 units hos Betsson.

Elfsborg

Elfsborg är inte riktigt att känna igen i år. I skrivande stund är Elfsborg 10:a i tabellen, 3 poäng före Norrköping och detta är minst sagt en 6 poängmatch för båda lagen. Boråsarna kommer från 2 oavgjorda matcher där de senast spelade 1-1 borta mot Mjällby och dessförinnan 4-4 hemma mot Häcken i en galen match. Elfsborg har svårt att stänga matcher i år och det är på tok för många oavgjorda matcher. De sätter sig i situationer som de inte ska behöva hamna i, exempelvis senast mot Mjällby där de får jaga i hela matchen och lyckas först få in en boll i 94:e minuten. Fem senaste matcher följer.

Norrköping

Om Elfsborg har en knepig säsong så är det inget mot vad Norrköping har trots att det bara skiljer 3 poäng mellan lagen. Norling fick gå och ingen effekt av det avskedet fick vi se. Norrköping tar en otroligt viktig hemmaseger mot Degerfors senast med 2-0 och äntligen fick Nyman göra mål igen. Sigurdsson har plockats in på mittfältet och bidrar med kvalitet och förhoppningsvis för laget kommer han stå för en och annan assist till Nyman. Fem senaste matcher följer.

Speltips

2 lag som inte kommer att vara nöjda med 1 poäng och måste gå framåt. Jag väljer att spela Elfsborg ö 1.5 mål till oddset 1.68 hos Betsson.

✅ Boråsarna spelar en offensiv fotboll på hemmaplan och snittar 2.5 gjorda mål/hemmamatch.

✅ I 4 av de 5 senaste hemmafighterna i Allsvenskan har Elfsborg gjort minst 2 mål.

✅ Norrköping är inte trygga bakåt trots att snittet insläppta mål/bortamatch bara är 1.37 så är det darrigt. Senast mot Blåvitt borta så såg de ut som yra höns stundtals defensivt.

✅ Elfsborg har gjort minst 2 mål mot Norrköping i 4 av de 5 senaste mötena.

❌ Hur kommer försäljningen av Olsson påverka laget?

Speltips: Elfsborg ö 1.5 mål

Odds: 1.68

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 14/8 klockan 17:30

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till