I natt blir det spel i Rogers Place när Edmonton ska ta emot Philadelphia Flyers.

Nu är det dags för Edmonton att vända på skutan och börja plocka segrar igen, det kommer inte att bli bra om Edmonton fortsätter denna svacka som dom är i just nu. Edmonton har bara vunnit 1/5 senaste och det var borta mot Ottawa 3-6 sen har dom 4 raka förluster mot bl.a Colorado, New York Rangers, Detroit Red Wings samt Montreal. Offensivt så har man ändå gjort minst 5 mål framåt i 4/5 senaste, så offensiven vet man att Edmonton har det är ju som sagt den defensiva biten som brister tyvärr..

Edmonton ligger just nu på sista slutspelsplatsen i Pacific Division och under dom ligger ett jagande Calgary Flames som bara behöver 6st poäng för att gå om Edmonton, så nu är det verkligen full fart framåt som gäller i natt mot Philadelphia. Bortalaget har också bara vunnit 1/5 senaste och den vinsten kom nu senast mot Calgary där dom kunde vinna 3-4 när slutsignalen löd. Philadelphia placerad näst längst ner i Metropolitian Division med 56 poäng, 10st poäng ifrån den sista slutspelsplatsen i skrivande stund som Islanders sitter och ruvar på just nu. Jag tror dock inte att Philly kommer att ta sig till slutspel som det ser ut just nu tyvärr, då man endast vunnit 5/15 senaste och man släpper oftast in mer än vad man gör framåt.

Nattens spel blir återigen på spelmarknaden då jag känner att detta är rätt läge att testa vilket blir Ivan Provorov att blockera över 2.5 skott – inklusive förlängning som ger 2.35x pengarna hos Betsson.

Analys:

Edmonton måste lägga full fart framåt och ta igen det dom har förlorat för att fortsätta hålla på slutspelsplatsen, och Philadelphia kommer nog vara väldigt trött i benen efter att ha lyckats vunnit senast över Calgary Flames och i den matchen fick man blockera 30st skott från Calgary och vi vet att Edmonton besitter stor offensiv framåt då man har topp 2 poängspelarna i hela NHL just nu nämligen C.McDavid & L.Drasaitl.

Jag ser ingen annan utväg än att Philadelphia får spela rätt passivt och försöka mota bort så mycket dom kan från ett anfallande Edmonton Oilers.

För och nackdelar:
✅ Philadelphia hade 30st blockade skott senaste matchen
✅ Edmonton är topp 10 i hela NHL på flest antal skott på mål i snitt /match
✅ Edmonton har några dagars vila i benen så dom kommer ha bra energi
✅ I.Provorov leder tabellen hos Philadelphia i flest antal blockerade skott
✅ I.Provorov har flest is tid i Philadelphia och snittar 23 minuter /match
❌Philly försvaret kan ha ont efter att ha blockat 30st skott i senaste matchen
❌ I.Provorov på bänken när Edmonton anfaller

Spel: Ivan Provorov över 2.5 blockerade skott inklusive förlängning
Odds: 2.35x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Onsdag 03:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Betsson

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till