Tjena, äntligen Fredag och löning på det (för de flesta) så då passar jag på att köra ett spel som jag tror väldigt mycket på!

Hemma laget denna match är ingen mindre än Edmonton Oilers som just nu befinner sig i en liten berg- och dalbana där man vinner nu i stort sett vinner varannan match i de senaste tio spelade, nu senast mötte man Bruins och man lyckades hämta tillbaka ett 1-4 underläge till 4-4 sen från 4-5 till 5-5 men till slut gör C.McAvoy en riktig tjusig dragning förbi Oilers backen och S.Skinner i mål och skickar hem Bruins med två poäng för det vinnande målet i förlängning. Innan denna förlust så låg Oilers på 8st raka vinster på hemma is och för Minnesota så förlorade dom senast på borta is mot Jets och innan det så låg även Minnesota på en segersvit på 5 raka vinster på borta is.

Oilers ligger bra till i tabellen med sina 68 inspelade poäng, Vegas ligger på platsen ovanför med 2 poäng mer men med 4st fler spelade matcher. Så Oilers ligger som sagt rätt bra till, men Minnesota däremot måste börja ta vinster om man vill ha chans på slutspelet då man ligger i skrivande stund 4st poäng ifrån en slutspelsplats, men de måste ändå jobba för att eventuellt ha en chans på Wild Card.

Det är rätt vanligt att det blir målrika matcher när dessa lag slår samman på samma is och det har blivit minst 2st powerplay mål i 4/5 senaste matcherna dom mötts, så detta blir mitt spel i natt – över 1.5 powerplay mål inkl förlängning till 1.85x pengarna som hittas hos Unibet.

För och nackdelar:
✅ Edmonton Oilers är kända för deras framgångsrika Powerplay
✅ Minnesota har ett av ligans sämsta penalty kill % denna säsong
✅ Minnesota ligger topp 5 i flest powerplay mål denna säsong
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste mellan lagen
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste för Edmonton
✅ Spelet sitter i 3/5 senaste för Minnesota
❌ Alla lag försöker undvika utvisning så kan bli klent med penalties

Spel: Över 1.5 powerplay mål inkl förlängning
Spelstopp: 03:00
Insats: 6/10 u
Odds: 1.85x
Bolag: Unibet
Bonus: 100kr gratis spel


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till